ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Ja kiedyś na skręcie jakos w nocy to bylo chyba ale nie pamietam dokladnie tak ze do apteki całodobowej miałem bardzo bardzo daleko z jakies 3 h drogi... ; / No i mój stary niestety znalazł moj sprzęt i spalił go .. no to tel do koleszki zapytaniem czy ma jakąś strzelbe ? on mówi ze ma i zebym do niego przyszedl .. Fakt miałem do niego jakies 5 min drogi ale to była zima + ostry skręt wiec łatwo nie miałem . No jak sie okazało na miejscu ten koleszka mowi mi ze ma sprzet po jednym użyciu niestety on jest trafiony HCV-em (Hiv nie ma tylko HCV) No wiec ja usiadłem na łózku no i mowie ryzyk fizyk dawaj ten sprzet mowie do niego .. No i rozrobiłem sobie materiał i strzeliłem z tej pompki ... No i żyłem z myśla ze mam HCV ale ostatnio po głebszym zastanowieniu postanowiłem sie przbadać (HIV/HCV/HBS ) No i co sie okazało jestem CZYSTY ! ! Normalnie az robie sobie przerwe na 2 tyg z tego powodu ;d hehe (narazie mi sie udaje 5 dni jestem czysty tzn na metadonie ale juz sobie zjezdzam z dawki ) Badanie było oczywiscie powtorzone i ten sam wynik = CZYSTOŚĆ ; )) hehe

A no i kiedyś na detoxie od takiego ziomka słyszałem taką opowieść ze był tam jakiś typ miał HIV i miał dziewczyne (moim zdaniem ostra wariatka z niej jak robila takie akcje zaraz je opisze hehe) No i ta jego dziewczyna chciała być rowniez trafiona bo cos tam mialo byc takiego ze jak ktos jest trafiony to dostaje dożywotnio metadon ... No i z tego ze ona chciała być trafiona to normalnie strzelała sobie jego krew ! ale on nie mógl jej zarazić bo był tylko nosicielem a nie mogl zarażać czy cos ... co myslicie o tym ??

pozdro
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.