Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 406 / 3 / 0
Mogą. Przebarwienia skóry to jeden z symptomów. Zwróć uwagę na uczucie "twardości" w prawym boku, gorzki smak w ustach, podkrążone oczy, nieregularne biegunki. Jeśli masz kilka takich objawów zrób badania wątroby.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 259 / 1 / 0
Morbid Angel pisze:
Mogą. Przebarwienia skóry to jeden z symptomów. Zwróć uwagę na uczucie "twardości" w prawym boku, gorzki smak w ustach, oczy, nieregularne biegunki. Jeśli masz kilka takich objawów zrób badania wątroby.
Wydawało mi się że to kwestia głównie jelit,ewentualnie żołądka,Morbid,proszę,podkręć co nieco,bo mnie zaniepokoiłeś...
  • 406 / 3 / 0
Jelita to raczej odczucie przemieszczania się czegoś w brzuchu, żołądek to kłucie po środku, nadkwaśność, czasem wrażenie "połkniętego kamienia". Oprócz tego co pisałem o wątrobie dodam jeszcze zaczerwienienie skóry, takie plamy, swędzenie, nagłe osłabienie, szybsze zmęczenie zwykłymi czynnościami. Nie jestem lekarzem więc nie traktuj tego jako diagnozy. Sporo czytałem o chorobach wątroby i dostrzegałem takie objawy u siebie po przegięciach z alko i niektórymi stymulantami. Dużo pomogła mi zmiana diety oraz suplementy typu sylimarol, essentiale forte, witaminy. Badania warto zrobić, sam niedługo się wybieram. Jak zrobię to opiszę wyniki.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 397 / / 0
Nie wiem czy to od ćpania ale dziś miałem takie dziwne przebłyski przed oczami. Jak po homecie. Coś mniej więcej jakby mi twarz parowała i para załamywała światło :-| Dziwne
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 5 / / 0
Piotr59mb pisze:
Nie wiem czy to od ćpania ale dziś miałem takie dziwne przebłyski przed oczami. Jak po homecie. Coś mniej więcej jakby mi twarz parowała i para załamywała światło :-| Dziwne
http://pl.wikipedia.org/wiki/Powidok
waliłeś cipacza ? *(tantum rossa) , jeśli tak to polecam poczytać w tamtym dziale, bo te przebłyski u niektórych utrzymują się bardzo długo
  • 397 / / 0
To nie powidoki. cipacza też nie waliłem. To były takie błyski jakby ktoś mi latarką po oczach mrugał, tylko nie tak oślepiające. Brałem DXM, SD, mj, 4-HO-MET, 4-AcO-DMT, 5-MeO-AMT, raz pFPP i raz amfetaminę.
Te błyski tylko raz miałem. Częściej mam bóle głowy (2-3 razy w tygodniu) i zawroty głowy. :-|
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 38 / / 0
U mnie uszkodzony mózg. Ale nie wiadomo na pewno, czy nie był taki wcześniej :P
Uwaga! Użytkownik wentylator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
Ostatnio zauważyłem iż coraz częściej zdarza mi się słyszeć rzeczy, których nie ma pomimo bycia trzeźwym jak świnia. Czasem są to kroki czasem różnego rodzaju odgłosy a czasem muzyka grająca jakby w głowie. Coraz bardziej zaczyna mnie to denerwować, choć z drugiej strony rozważam iż może to być początek jakiejś choroby(szczególnie boje się schizofrenii) a nie koniecznie efekt samego ćpania.
  • 968 / 96 / 0
Nie bój się wtedy nic Ci nie będzie.
  • 190 / 6 / 0
Nie ma sensu identyfikować się ze swoimi myślami i szaleństwem własnego umysłu. Myśli często są rozbiegane i chaotyczne, bywa, że mózg interpretuje coś, jako dźwięk, albo, że usłyszenie jakiegoś- budzi niepokój. Schizofrenia właśnie wiąże się z identyfikowaniem się z tym, co się ma w głowie, z tym, co umysł produkuje, ewentualnie- z niezintegrowania różnych przeżyć.
Szukaj spokoju w sobie, wewnętrznej siły, tej cząstki siebie, która jest zawsze stała, nie daj się porwać i wplątać w to, co umysł moze generować.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".