Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 2 / 0
weź za siebie co przez to rozumiesz ??
Don't you wanna go, on my U.F.O? Don't you wanna go, on my U.F.O? I went to the north pole, I went to the south pole, I stepped in a dark hole, I stepped in a hollow hole, They took me to an another world, a sub terrainian world, its called Agharta
  • 1 / / 0
Witam Wszystkich na Tym Forum :)
Jestem Nowy i Chciałbym się Poradzić Kilku Kwestii...
Mam 23 Lata w Wieku 16 lat Zdiagnozowali u Mnie "Psychozę" po haszu zacząłem Fiksowac totalne Zrycie.. Dostalem Leki Schizy jeszcze wieksze ...Nie Biore Leków już od pol roku i Mam Stwierdzoną Nerwice Lękowa... i takie Pytanie mam do was bo nie wale juz haszu , Palilem go 3 moze 4 razy i mialem te tzw "Bad Tripy" teraz nie pale wcale i czy jest mozliwosc ze Psychoza moze wrocic?
Uwaga! Użytkownik GangstaR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
GangstaR pisze:
Witam Wszystkich na Tym Forum :)
Jestem Nowy i Chciałbym się Poradzić Kilku Kwestii...
Mam 23 Lata w Wieku 16 lat Zdiagnozowali u Mnie "Psychozę" po Haszu zacząłem Fiksowac totalne Zrycie.. Dostalem Leki Schizy jeszcze wieksze ...Nie Biore Leków już od pol roku i Mam Stwierdzoną Nerwice Lękowa... i takie Pytanie mam do was bo nie wale juz Haszu , Palilem go 3 moze 4 razy i mialem te tzw "Bad Tripy" teraz nie pale wcale i czy jest mozliwosc ze Psychoza moze wrocic?
Po chuj tyle wielkich liter w niepotrzebnych miejscach? Jak będziesz ładnie pisał to nie wróci. Może.
  • 3 / / 0
siema wszystkim. chcialem sie podzielic moimi doznaniami, bo ogolnie to jestem kiepski z tej dziedziny a konkretnie wpadłem w dopalacze, przede wszystkim dominator (trwało to ok 2miesiace - dzien w dzien, spore ilosci) zmieniłem towarzystwo na takie ktore tez to wali i przy okazji sprobowałem mefedronu ze 2-3 razy, zacząłem troche palic blanty i troche wiecej kokosów. No i kurde cos sie zaczło...Najpierw miałem jakies dziwne sceny chyba po paleniu ze zaraz oszaleje i ze szybko musze sie ogarnac potem poczułem cos jakby w sercu ze cos tam sie blokuje tak jakby cos tam nie mogło przepłynac i do tego doszły dusznosci, ale po kilku godzinach przeszło. Ale to była przestroga i przestałem ze wszystkim no i leze sobie wieczorem ogladam tv i na trzezwo zaczeło mi sie to dziac to wpadłem w paranoje i poleciałem po matke niech mnie karetke wzywa ale zaraz mji przeszło i wkoncu nie wezwała ale tydzien pozniej jade samochodem i znowu mam dusznosci i tak jakby cos z tym sercem no i zaczeły mi dretwiec rece i głowa wiec mowie do kumpla zeby wzywał karetke bo schodze no i bogu dzieki przyjechali w 5 minut bo akurat bylem blisko szpitala. Lekarze powiedzieli ze to przez alkohol nie mam potasu we krwii. Dostałem kroplowke i niby przeszło na 2-3 dni. Własnie teraz podczas wiekszego wysilku poczułem znowu cos w sercu i bol głowy tak jakby niedotlenienie. Wyszedłem szybko przed chalupe i chyba mi przeszlo troche a teraz siedze przy właczonym wiatraku i pisze do was, bo moze wiecie o co kaman ?
  • 886 / 9 / 0
Unikaj stymulantów jak ognia taka moja rada i ogólnie odpuść sobie dragi na jakiś czas. Wychamuj trochę piwek na uspokojenie. Możesz mieć takie stany przez jakiś czas wygląda to na nerwice lękową z napadami paniki. Jak nie przejdzie to do psychiatry po benzo+ewentualnie SSRI. Ewidentnie stymulanty nie dla Ciebie. Co do drętwienia kończyn to mnie na ciągu fetowym tak nagle zaczeło wykręcać mimowolne zaciskanie dłoni+ drętwienie nie potrafiłem się ruszyć a ciało robiło co chciało. Te drętwienie, duszności, bóle w klatce piersiowej, zawroty głowy to typowe objawy somatyczne nerwicy lękowej.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2775 / 39 / 0
Od psychiatry dostanie benzosy i wjebie jeszcze gorzej %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
ja to myśle że to z czasem mi przejdzie
  • 886 / 9 / 0
Jak będzie brał według zaleceń lekarza to nie :P Coś musi wybrać
  • 2 / / 0
mialem w mlodosci taki stan po mega bad tripie na skunie:) identyczne lenki i paranoje jakos samemu po miesiacu mi przeszlo,teraz wale fete jointa czasem zapale zafazuje i jest git,niewiem od czego to zalezy,ale jedno jest poewne wkrecasz sobie,bedziesz miał nerwice serca jak tego nieogarniesz...
  • 3 / / 0
a jak to ogarnąc zeby nie było tej nerwicy ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.