Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 273 / 1 / 0
jak tniemy melanz to lubie sobie wpasc na najebce na jakas luzna lekcje, np do pana steca ejkejej mario brosa, gdzie po sprawdzeniu obecnosci zostaje w sali 5 osob z czego trzy graja w karty a dwie na komorce, powaga . w koncu szkola degeneratow spolecznych, dziwkooo ! nie no, z tymi degeneratami to joke, tak na prawde to moja szkola daje rade ;)
wracajac do watka - czasem zdarza mi sie byc na nastuku w szkole, ale podobnie jak rysiek, wole odpuscic lekcje i kurzyc w terenie, bo jako ze w szkole bywa czasem rysujaco to wole siedziec w szkole na trzezwo, wkoncu spedzanie czasu bedac na jakiejs uzywce powinno byc przyjemnoscia, a sluchanie trucia niektorych nauczycieli na fazce do przyjemnosci napewno nie nalezy, jednak faktem jest ze czasem zdarzaja sie fajne wczuwki i akcje w szkole, ale ogolny bilans trwania na lekcjach na stanie, wychodzi na minus, i wazne podkreslenia jest to ze w moim przypadku na zajebce wytrwanie i stawianie sie na kazdej lekcji zadko bywa wykonalne .. generalnie podsumowujac to co napisalem wczesniej - wole bawic w plenerze albo zakurwiac przerozne substancje w domu, choc zdarza mi sie od swieta byc zpizganym w szkole .
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2008 przez don skuninhos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
Ba!!! Wyjebanie w szkole to raczej nie ciekawa sprawa... Szczególnie feta nie wskazana ze względu na nadpobudliwość i zaaaajebiste patrzałki :-D
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 381 / 6 / 0
Jak jeszcze chodziłam do ogólniaka bania na lekcjach nie była niczym szczególnym. A co? to różnie. Feta, MJ, alko tez sie zdarzało, tussi. Na poczatku studiów tez zdarzała sie feta i tussi, czasem jakis browarek. Teraz jakoś nie często pjawiam się na wykładach żeby możnabyło sobie usiąść w tylnym rzędzie po zjaraniu jak to ktoś tutaj pisał, a na laborkach niestety ospałość i zielona faza jest raczej nie wskazana :-p %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
jak juz jestem w szkole to zazwyczaj MJ, pozniej vodka ,wina, szampany ale przyznam ze browara jeszce nigdy :-D :-D trza to zmienic
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC88 »
Jak chodzilem do szkoly, to jaralem czesto z takim jednym koleszka, wsumie fajna masa w szkole sie sobie jarac, ale zeby betona nie zlapac, tylko jarac na lepsze samopoczucie :-D Na fecie w szkole ani razu nie bylem :-p Ale po jakims alko to wielokrotnie :-D Jednak najlepiej przed lekcjami isc sie najarac, pozniej miedzy lekcjami sobie dopalac i dzien przyjemnie mija :-D
PEACE
Uwaga! Użytkownik THC88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Zielone w ogolniaku to standard :) Feta też była kilka razy... Alkohol jebie na kilometr ale tez nie powiem zeby bylo źle... Szkoda ze DXM wtedy nie nałem :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Ja tam lubie :) na egzamin po gimnazjum przyszedlem na kolkach (na matematyczno-fizyczno-przyrodniczy) a na humanistyczny zjarany. Fakt faktem nieposzlo mi najlepiej ale bylo fajnie :P teraz to do szkoly na tussim, rzadko spizgany, zawsze na klonach bo w ciagu jestem, fety juz nie tykam. A kody do szkoly nieprobowalem :)
ChÓj!
  • 261 / 16 / 0
w liceum zdarzyło mi się uczestniczyć na zajęciach po helu, ale to przez mą sumienność- grzeczna dziwczynka nie chciała za dużo wagarować . Zresztą chodziłam wczesniej przez rok naspidowana, więc raczej przyzwyczaili się, ze jestem "niecodzienna" i chyba myśleli, ze mam taki charakter.

Na zajęcia na studiach dość często zdarzało mi się przychodzić na zbaku, na spidzie a i owszem, najgorzej jednak było na zjazdach po dxm. Samej fazy raczej nie przeżywałam i nie mam chyba czego żałować. Ale ten stan największego halo, z tym że po powrocie świadomości...ajjj, źle źle źle.

No i egzamin z niepamiętamczego. Po dość długim ciągu spidowym, gdzie nie przewidziałam końca worka i musiałam, aby funkcjonować, zjeść tussipect bo spida o 7 rano niet. Zjadłam 40 sztuk. Tuż przed wyjściem na egzamin zemdlałam, ale podnioslam się i dziarsko powędrowałam na uczelnię. Widziałam, że ludzie ruszają ustami, ale nie słyszałam co mówią i generalnie było ostro. Napisałam 10 stron A4 nie mam pojęcia czego no i oczywiście zdałam.
810 stawek dziennych za to!
  • 96 / 2 / 0
KrOwA pisze:
przyznam ze browara jeszce nigdy :-D :-D trza to zmienic
Powaga? Wina, wódsony i szampony w budzie łoisz, a browarka nigdy? :huh: :-p
Za moich licealnych czasów browar - obok ziółka/haszyku - to była absolutna podstawa, bywało że co drugą przerwę lataliśmy spijać złocisty napój bogów :cool:
A wódzia i inne procentowe wynalazki from time to time...

Kiedyś też przyszedłem do szkoły po 20 grzybach, kapy wyjebanej ofkorz nie miałem, ale przyjemniej czas płynął :-D
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007 przez Sundazed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
wszyscy uzależniają się od ganji przez to że nie sadzą swojej, tylko palą kurwizne od dilera zwaną marihuana :-p
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...