Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Kiedyś często byłem nafukany w szkole. Parenaście razy też na benzodiazepinach (duuuże dawki), ale wyglądałem ponoć jak zombie, bełkotałem (bo to nie była mowa) jakieś głupoty.

Teraz to często chodzę do szkoły na kodeinie. Z rańca biorę, bez śniadania :D
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Najwięcej to zjarany, hmmmm, w sumie to w 99% jak na bani w w szkołe to zjarany.
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
niC.

ostatnio kilka razy sie zjaralem, ale leciutko... nie lubie narkotykow w szkole. wole nie isc do szkoly i zazywac :)
Ostatnio zmieniony 23 marca 2007 przez rysiekzklanu, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Zapomniałem dodać :) Nodding na lekcji anatomii to jest to :) Tylko ludzie się trochę dziwnie patrzą jak co chwila przysypiasz i się budzisz.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Na codzień to palonko, a czasem przy pogodzie jakieś bro.
Pale głównie żeby wysiedziec na lekcjach :o)
Po fecie nie ma opcji żebym wysiedział chociaż godzine 8-(
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 241 / 4 / 0
Ostatnio b. czesto jestem w szkole na czyms, albo kodeina albo dxm, szkoła wydaje sie wtedy nawet nie taka straszna, ale po kodzie to jednak przypałowo jak cały czas sie spi na ławce :rolleyes:
kodeina
  • 135 / / 0
Po fuce w szkole czas szybko leci (zdarzało się ).
Oprócz tego palenie nie raz :D
Szamam też spore ilości klonów. Mój kumpel z ławki zapierdala babce.
Alkohu wole nie, zabardzo przypał, bo ma specyficzny zapach. Nadaje się na wycieczki, ogniska i rajdy :D
  • 884 / 30 / 0
Szkoła jest od nauki, a nie od ćpania.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
Night Garden pisze:
Szkoła jest od nauki, a nie od ćpania.
Właśnie do takiego wniosku doszedłem po ocenach z pierwszego roku liceum :D
.
  • 325 / 1 / 0
czasem sensi w szkole...ale po ostatnim zjebaniu sie przy zakladaniu łańcucha kolorowego na sufit sensi zostaje w domu :-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
Zablokowany
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.