Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Znowu Ty ? :rolleyes: To nie jest sytuacja kryzysowa tym razem
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 4894 / 853 / 0
@Dewiantka, to nie jest sytuacja kryzysowa a juz na pewno nie sprawa pilna. Nalezaloby Ci wlepic warna, jednak odpowiem Ci.

Jesli koniecznie chcesz sie uspic to wrzuc jakis neuroleptyk jesli posiadasz ale licz sie z tym ze jak wstaniesz to bedziesz sie czula jak zombie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
thepass pisze:
U mnie notorycznie występuje zaburzone oddychanie po maratonie speedowym i na pewno nie jest to tylko nerwica, chwilami czuję jakby moje płuca zapomniały oddychać, towarzyszą temu bogate zaburzenia pracy serca i bardzo słabe i wolne bicie.

Co ja bym zrobił na twoim miejscu, hmmm chyba przystopował :-O
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 421 / 21 / 0
Potrzebuje naprowadzenia, otóż po zajebiście ciężkim treningu siłowym przeżywam najgorszy ból brzucha w moim życiu ( z kategorii jakiegololwiek bólu ), mdleje również z tego powodu, jestem w chuj blady etsetera, etsetera. Tutaj moje pytanie, co wydziela się po takim treningu? Insulina, cololwiek? Próbuje dociec co może mi być bo od długiego bardzo czasu mam problemy z układem pokarmowym.

Ból nie jest z pewnością spowodowany jakimś naciągnięciem ani uszkodzeniem mięśnia, boli na wysokości mniej więcej pępka, tak jakby z dwóch stron, lewa i prawa, czuje mega kłócie, jakby 5-cio centymetrowe gwoździe wbijały mi się w brzuch.

Może ta sprawa nie dotyczy dragów, ale wierze w waszą kompetencje, pogotowie póki co odpuszcze, za dwa dni mam wizyte lekarską.
  • 4807 / 266 / 0
Może po prostu dorobiłeś się przepukliny. Poczekaj na badania bo i tak ich nie ominiesz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 421 / 21 / 0
Myśle że ból umiejscowiony jest nazbyt wysoko jak na przepukline, ale mój organizm to i tak jeden wielki paradoks. Pamiętam jak kiedyś BlueBerry napomknęła coś o tym że mogę mieć zbyt duże wydzielanie żółci, jak kiedyś wspominałem o moich dolegliwościach z brzuchem, próbuje to jakoś połączyć, ale wątpie że mogło dojść do pęknięcia woreczka żółciowego, no nic, porobie badania i się dowiem. Przez dwa dni stosowałem 4f-MPH w dawce 8mg oralnie w postaci roztworu na bazie alkoholu, mimo że to RC, wątpie że to jest przez to
  • 1934 / 108 / 0
Też pierwsze co mi przyszło na myśl to przepuklina, podczas treningu mięśnie się rozciągają otwór przepuklinowy w powłokach może się powiększać (rozciągać) po treningu mięśnie wracają do swojego poprzedniego stanu i otwór się z powrotem kurczy, jeżeli "jakieś flaki" się przecisnęły trochę przez ten otwór podczas treningu to po treningu kurczące się mięśnie mogą ściskać te flaki. Mało medycznie to opisane, ale po treningu następnym razem sprawdź palcami (brzuch na luzie) czy nie masz gdzieś jakiś miękkich dziwnych wypukłości i czy po naciśnięciu nie chowa się to trochę i czy wyczuwasz jakieś nieregularne wgłębienie w powłokach/mięśniach brzucha, musisz trochę pomacać ręką brzuch, jeżeli coś znajdziesz sprawdź spinając mięśnie, luzując mięśnie brzucha, biorąc głęboki wdech/wydech i kaszląc (przy mocnym kaszlnięciu przepuklina się uwypukla/wychodzi na wierzch).

ps. przepuklina bardzo często występuje w obrębie pępka (pod pępkiem, nad pępkiem, a nawet w samym pępku).

ps2. nie są to czasem silne skurcze mięśni brzucha? może niedobór/wypłukanie z witamin B6/magnez/potas ?
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 672 / 126 / 0
po treningu? Twoj opis pasuje do wypukliny
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 421 / 21 / 0
Wolałbym i to, byłem dzisiaj u lekarza i zdiagnozowano zespół jelita wrażliwego, no cóz...
  • 2 / / 0
sprawa dość pilna
po dość długiej przerwie (minimum miesiąc) od wszelakich stymulantów wczoraj wieczorem jakieś 2 spore węże ulicznej fety potem HEX-EN 1ka na dwoch przez cala noc.

po zapaleniu papierosa dziwny okropny efekt rozmycia wzroku i klatkowania obrazu jakby zdjęcia się przewijały nachodzi falami i ustępuje do tego niepokój, masakryczne walenie serca, problemy z oddechem. co robić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.