Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 1 / 0
Te 2-DPMP to bardzo zdradliwa substancja ostatnia dawka max 15mg była wczoraj ok 20. W nocy o 1 zasnąłem, dzisiaj rano i po południu było spoko, dopiero jakieś 2 godz temu zaczęła się psychoza problemy z koordynacją , ucisk w klatce, kołatanie serca i jeszcze wątroba. Mam pytanie 5-htp pomoże w tej sytuacji?
Ostatnio zmieniony 23 marca 2012 przez roger87, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 630 / 3 / 0
Prędzej jakiś nervosol w ilości normalny człowiek x5. Do tego podobne ilości magnezu i potasu.
  • 5299 / 104 / 0
Nie bierz 5-htp do tego ścierwa, walnij nervosol jak kolega wyżej pisał, puść Szpongle na maxa i jebniij się spać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2 / / 0
Zrobiłam sobie krzywdę przypadkowo i niechcący, typ źle wyjaśnił działanie specyfiku, nie wiem kurwa jak mozna pominac taki szczegol ze sie niespi przez tyle czasu, i na wyjebaniu komus dac. No wkurwiam sie, o tym ze 4 dni masz wyjete z zycia wypada poinformowac......... miało być miło i krótko, ze niby cos jak mewy, a jest wyjebka 3cia dobe, ledwo moge ogarnac co tu pisze, szczeka i oczy to jakis zal, i beret mam poorany, konkretne farmazony w glowie a z buzi zawiecha! ogłupiająco!!!
i to wszystko przypadkiem, w ogole w srodku tygodnia, po poludniu, mala degustacja, bo nowe z czech. A jak wam powiem ile, to sie usmiejecie... tak w porywach do 0,3g, dwie maleńkie linie... Aha no i chyba sie dorobilam odwodnienia, bo kurwa zapomnialam chyba ze mam w ogole pragnienie, a z jedzeniem jeszcze gorzej.... Spac tez nie idzie, max 2h od środy- nie wiem co to jest za gówno, pauza na fizjologii totalna. Mysle o tramalu, on kiedys mi zniwelowal niemal calkiem zwale po szuwaksie... widze w nim moja ostatnia deske ratunku; czy jest jeszcze cos co mi skutecznie pomoze????? Kiedys mialam taka akcje przez 7 dni rowniez po jakims szicie ktory funkcjonuje pod nazwa syntetyczny koks, i pokornie musialam czekac- NIC nie pomagalo, ale chociaz dalo rade jesc..... Teraz klops, pomozcie, bo opadam z sil.

O dziwo udalo sie go zdobyc, w wersji retard 100. Ile tego zjeść.??.. nie bralam retardow nigdy, a te zwykle do 500 mg lecz ostatnio jakies 2 msc temu.... help!

scalono #czeslaw
Everything is everything....
  • 3449 / 122 / 8
Pod żadnym pozorem nie bierz tramalu do tego. Zmotaj sobie jakieś benzodiazepiny najlepiej, ewentualnie jakiś niezbyt mocny neuroleptyk. Niedługo przejdzie, wygląda mi to na kolejne przedawkowanie MDPV albo jakiejś pochodnej. Masz nauczkę.
  • 292 / 5 / 0
Nie wiem czy trafna rada ale może krople walerianowe z apteki ? są sprzedawane w 35mll buteleczkach. Raczej na pewno przy takim przedawkowaniu nie uśpią, ale może trochę uspokoją bałagan w głowie ?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 630 / 3 / 0
Krople walerianowe są ok, chociaż trzeba poczekać godzinę od wypicia zanim zaczną działać. Waleriana działa na GABA - to taka słaba 'ziołowa benzodiazepina'.
  • 2 / / 0
Czeslaw pisze:
Zmotaj sobie jakieś benzodiazepiny najlepiej, ewentualnie jakiś niezbyt mocny neuroleptyk. Niedługo przejdzie, wygląda mi to na kolejne przedawkowanie MDPV albo jakiejś pochodnej. Masz nauczkę.
benzodiazepiny, jakie sa ich nazwy apteczne np??
nie wiem czy niedługo przejdzie, nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 doby bedzie zrycie...
Przedawkowanie? W takiej ilosci???? 0,2-0,3 g????? I przy tej masie to juz w ogole xd .

Masz nauczkę.- ta konkluzja.....
Everything is everything....
  • 292 / 5 / 0
mev - jeśli to faktycznie MDPV to przedawkowłaś ostro. Ja jak kiedyś kupiłem 250mg to codziennie przez kilkanaście dni wciągałem popołudniami po kilkanaście mg i było czuć wystrzelenie do wieczora..

Benzodiazepin nie dostaniesz w aptece bez recepty. Jeśli masz jakiegoś kolegę, albo znajomego który bierze benzo albo ma załatwić to dobre wyjście. Ale z tego co czytam to raczej ciężko będzie Ci to ogarnąć..

Wg mnie najlepszym ratunkiem jest prysznic i w/w krople. Jeśli zdecydujesz się na te krople to kup odrazu ze 2-3 opakowania.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 630 / 3 / 0
mev_mev pisze:
benzodiazepiny, jakie sa ich nazwy apteczne np??
Ja pierdole. http://pl.wikipedia.org/wiki/Benzodiazepiny_(leki)
Trudne, co?
mev_mev pisze:
nie wiem czy niedługo przejdzie, nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 doby bedzie zrycie...
Przedawkowanie? W takiej ilosci???? 0,2-0,3 g????? I przy tej masie to juz w ogole xd .
2-DPMP w dawce 0,05 gr. potrafi wywalić na 3-4 dni na orbitę. Jeśli to co miałeś to 2-DPMP i wciągnąłeś 200-300mg to jeszcze kilka ciekawych dni przed Tobą.
Krople walerianowe + tabletki uspokajające (tak się nazywają) - w dawkach 3-4 razy większych niż zalecane. Do tego dużo magnezu i potasu kilka razy dziennie (też tak 3x więcej niż zalecają).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".