Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5223 / 937 / 0
@zuz3la jak wyżej , w moim przypadku to standard wczoraj zasnąłem na peaku koło 2 w nocy bo już tyle serotoniny było po dorzutce łącznie 300mg poszło. Obudziłem się o 6 rano po 4 godzinach już trzeźwy.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 613 / 81 / 0
/// SYTUACJA OPANOWANA. NIEAKTUALNE. DZIĘKUJĘ ///

Cześć. Wziąłem 1,2 g kodeiny i 30 mg diazepamu. Napierdalałem kodę w takiej dawce przez cały marzec i w wiele dni kwietnia, ale nigdy nie wziąłem jednocześnie tak dużo benzo. Z trudem widzę to, co piszę, same przymykają mi się oczy. Mam miarowe i nieznacznie podwyższone tętno, puls jednak jest dość słabo wyczuwalny. Nie mam problemów z oddychaniem. Najgorzej jest z tym wzrokiem, oczy lecą jak cholera, litery na klawiaturze dwoją się i troją. diazepam brałem o 15.01, kodeinę – kwadrans później. Pierdolnęło mnie jednak całkiem niedawno, nie więcej niż pół godziny temu. Twarde opio rzuciłem ponad rok temu, zapomniałem więc, jak to jest tak noddować. Co robić, by trochę wytrzeźwieć? Wypić kilka kaw, zrobić sobie wodę z solą? Panikuję, a nie wezmę przecież z tego powodu diazepamu, bo tylko pogorszę sprawę. Doradźcie, proszę, co zrobić, by tak silnie nie noddować. To bardzo nieprzyjemny stan i boję się go. Dziękuję.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1 / / 0
Z 20 minut temu zrobiłem swoją pierwszą bombkę niewiem ile tam było na oko i od 15 minut boli mnie brzuch z minuty na minutę coraz gorzej mało brakuje a będę leżeć w kólke co zrobić
  • 898 / 492 / 0
Jak to co? Dzwoń na pogotowie!!!
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2957 / 637 / 0
@Mocnoporoniony234 Jak jest źle to należy zadzwonić na pogotowie. Widzę, że byłeś aktywny 4 minuty temu, jak Twój stan?
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 1 / / 0
@Vetulani44 teraz już dobrze jszcze z pół godziny mocniejszy przytrzymał sniffa cyklem i mnie urobiło hehe trochę że się strachal nie potrzebnie
XYZ101010
  • / / 0
Pomocy, o 8 50 wzialem 20mg medi CR sniffem rozdrobniony ( mam adhd, to moj 2 dzien stycznosci z tą substancją ) , do 10 30 dojebałem jeszcze łącznie 50mg medi IR, i teraz poczułem dziwny stan, jakby stres / rozdrażnienie i zarazem jakby zmęczenie ? Mam panike, boje sie ze umre, coś sie stanie ? Tętno 110
  • 2957 / 637 / 0
Nie bierz więcej, nawadniaj się i zjedz coś słodkiego. Weź kilka głębokich, powolnych oddechów i siedź spokojnie lub się połóż. Nie powinno się stać nic złego ale w razie potrzeby, gdyby tętno się pogorszyło, nie obawiaj się pogotowia.

Bardzo przesadziłeś z dawką, ale powinno prędko przejść bo metylofenidat działa krótko. Na pewno nie bierz więcej!
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
XYZ101010
  • / / 0
Nie zamierzam, nie nie zatrzyma mi sie serce nagle czy coś ? Kurwa boje sie jezu
XYZ101010
  • / / 0
Mam cisnienie 108 na 85 i tetno 130
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.