Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 773 / 177 / 0
Węgiel aktywowany.
  • 59 / 2 / 0
Ewentulanie moge polecic Nifuroksazyd i Enterol. Na prawdę ratowało mi to dupę przy najgorszej biegunce. Leki te można mieszać na spokojnie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 107 / 22 / 0
Dzięki wam, a myślicie że może być to powiązane z przerwą w bakaniu czy to zwykły przypadek? Bo kiedyś czytałem że przewlekli palacze jak rzucają to mają takie problemy czy też jakieś wymioty itp
  • 2595 / 541 / 0
Jeśli masz nudności, parcie na wymioty to może być to początek CHS. Lepiej przestać i nie sięgać po zioło przez dłuższy czas, może dojść do zagrożenia zdrowia. Odsyłam do mojego wątku na temat tej przypadłości, wyszukaj CHS.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
Gość
  • / / 0
15 maja 2025barste pisze:
Jakieś sposoby na to czy to samo przejdzie?
Trzeba przeczekać, skręt ,,ziołowy" nie jest aż tak ostry i w miesiąc organizm całkiem się oczyszcza. Ja miałem poty przez pierwszy tydz. Dużo wody jak biegunka i witaminy jak nie masz apetytu. Pierwszy tydz najgorszy.
  • 314 / 38 / 0
Z tego co wiem zioło zmienia metabolizm. Najgorszy jest 1 tydz. Ja miałem poty i brak apetytu. Na biegunkę także polecam wegeielek jak wyżej.
  • 2 / 1 / 0
Siema, nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, więc zdecydowałem się tutaj.
Mój ziomek od 16 roku życia (teraz ma 21) lubi bawić się z różnymi substancjami. Na początku było tylko duuużo zioła, ale od roku bardzo regularnie w ciągach po kilka dni, wali krysztal (amfe, mete, fake coco, wszystko co można nazwac krysztalem w sumie, bo bóg wie co to do końca jest). Dwa tygodnie temu stwierdził, po nocce ciagu kryształowo-alkoholowego, że weźmie LSD. Opowiadał, że podczas fazy ludzie chcieli go zniszczyć, chodził po dworze i wszyscy których spotykał byli podstawieni i chceli, żeby mial bad tripa i ogólnie go zniszyć. Ogólnie miał absolutną schize jeśli chodzi o ludzi podczas tego tripa.

Od tamtego czasu uważa że "my" wszystko wiemy. Jest przekonany, że najbliższe osoby chcą dla niego źle i chcą go skrzywdzić. Jest strasznie nieufny. Wcześniej (przed kwasem) nigdy nie mial takich myśli, zawsze zachowywał się normalnie. Teraz wszystko jest obrócone przeciwko niemu.
Mimo tego funkcjonuje na co dzień dosyć normalnie (dbanie o porządek, gotowanie, siłownia). Jest dosyć ofensywny i agresywny. Boje się, że może zrobić krzywdę sobie lub komuś. A chyba bez ingerencji czyjejś może być tylko gorzej.
Co mu może być? Jak mu mogę pomóc?
  • 1043 / 297 / 0
@gbs pierwsza zasada pomocy osobie która jest uzależniona od czegokolwiek , jeśli ta osoba sama nie będzie chciała/oczekiwała pomocy to nic nie zdziałasz, ba może to nawet wyjść w relacji na Twoją niekorzyść.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1924 / 183 / 0
@Merx, nie brzmi to jak jakaś psychoza? Przy takim trybie ćpania takich rzeczy można zrobić sobie kuku.
Bo jeśli ma urojenia i nie do końca jest w pełni świadomy, to czego on chce schodzi na dalszy plan. Może być niebezpieczny dla siebie i innych.
Take DXM and Be Happy
  • 1512 / 529 / 0
Jak znasz jego bliskich to postaraj się z nimi rozkminić jakiś plan działania i poczekajcie na moment w którym trochę się chłopaczyna przyklei, to będzie większa szansa, że zgodzi się na pomoc.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.