Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1420 / 508 / 0
No ja bym tryb lotnika dla bezpieczeństwa już wyłączył na ten dzień i leżał grzecznie aż serduszko odpocznie.
  • 717 / 160 / 0
bupropion to nie substancja do ćpania. Nie spadnie Ci puls jak będziesz to napierdalał. Tutaj kofeina ma drugorzędne znaczenie. Nawadniaj się i raczej odpuść sport.
  • 48 / 2 / 0
Potrzebuje rady na czas dopoki nie dostane sie do ginekologa. Leki z kodeina to dobre rozwiazanie? Czy pojsc do lekarza rodzinnego aby dal cos na recepte? Potrzebuje pomocy, bo jak mam ledwo chodzic tylko dlatego ze jestem kobieta to ja kurwa podziękuję
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 168 / 58 / 2
@Poluska kodeina pomoże, ale lepiej przeanalizuj plusy i minusy. uzależnienie od opio to nic przyjemnego a i sama kodeina wywołuje nieprzyjemne skutki uboczne. już lepiej pójdź do rodzinnego. raczej wszystkie NLPZ jak i inne leki bez recepty wypróbowałaś?
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 48 / 2 / 0
Paracetamol totalnie na mnie nie dziala, ibuprofen pomagal do czasu, ketoprofen pomogl na razie, ale jak ide siku to czuje ze mnie bolą kości. Ogólnie na okres nic nie dziala juz tak dobrze jak kiedys na mnie ibuprom zatoki. W środę sie przejde do rodzinnego i o cos poprosze. Moze to pomoże. Co do kody to tak, uzaleznienie nie jest fajne i sie go boje wiec nie sadze abym mogla na dluzsza mete sie tym leczyc

• 975 / 277 / 2
07 kwietnia 2025Poluska pisze:
Potrzebuje rady na czas dopoki nie dostane sie do ginekologa. Leki z kodeina to dobre rozwiazanie? Czy pojsc do lekarza rodzinnego aby dal cos na recepte? Potrzebuje pomocy, bo jak mam ledwo chodzic tylko dlatego ze jestem kobieta to ja kurwa podziękuję
podbijam do rodzinnego, albo na sor. tak na sor tez sie chodzi z takimi rzeczami, masz pelne prawo do tego.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 5006 / 853 / 0
Nikt nie chce wpasc w nalog od kody .
Kazdy mysli ze raz wezmie i czesc.
Ciekawe jak to procentowo sie przedstawia .
Ile osob na 100 sie wpieprzyła xd
Raz sie wezmie. Potem dluga przerwa a ziarenko zasiane .
Przyjdzie slabszy dzien i czlowiek sobie przypomni.
Opio lubią czekać
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 123 / 9 / 0
@ledzeppelin2

Nie koniecznie. Ja wielokrotnie próbowałemkody, DHC, majki, oxy I ani trochę mnie do tego nie ciągnie.
Każdy ma swoje zabawki Ja np. Przez chwilę po opio czuje się dobrze a później koszmar. Opio mi poprostu nie podchodzi.
  • 48 / 2 / 0
07 kwietnia 2025ledzeppelin2 pisze:
Nikt nie chce wpasc w nalog od kody .
Kazdy mysli ze raz wezmie i czesc.
Ciekawe jak to procentowo sie przedstawia .
Ile osob na 100 sie wpieprzyła xd
Raz sie wezmie. Potem dluga przerwa a ziarenko zasiane .
Przyjdzie slabszy dzien i czlowiek sobie przypomni.
Opio lubią czekać
Wybaczcie lekki offtop

Potwierdzam, lubią. Co z tego ze wzielam raz i myslalam ze to jeden jedyny raz. Do tego zawsze sie wraca. W przeciagu prawie dwoch lat wrocilam do kody pare razy i wroce jeszcze nie raz zapewne

• 2115 / 625 / 0
07 kwietnia 2025Poluska pisze:
Doskonale Cię rozumiem jako osoba z PCOS, która ma ciach na opio. Sama sobie go zrobiłam, ale jednak. Ibuprofen 200mg Hasco - koniecznie na receptę, duże opakowanie. Drotaweryna tylko jeśli na Ciebie działa, na mnie wcale. Paracetamol jeśli masz jakiś stan zapalny, gorączkę, tu Aurovitas najtańszy. Serio - ibuprofen na receptę. To jest 5zł około vs... więcej.
Ketoprofen awaryjnie, Ketonal active bez Rp, weź ile uważasz - ale ostrożnie bo ryje żoladek. Naproksen byłby ok i skuteczny, np Apo-Napro.

kodeinę zostaw tam, gdzie jej miejsce; w aptece na półeczce. Załącznik - tłumaczy dlaczego akurat tak. Tylko na rp i cena.
Zrzut ekranu 2025-04-8 o 02.09.50.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.