Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 322 / 36 / 1
17 maja 20182q7_pOCoMhdodoHvDUBl pisze:
Hey. Powinienem odstawić mianseryne (biorę od 9dn) i doksepine (biore od 3tyg) (bo escitalopramum raczej nie) jak się leczę antybiotykiem? Mam jakąś grypę chyba, ostre zapalenie gardła, bóle mięśni w nogach, 40 stopni gorączki. Nie wiem czy to też nie skutek uboczny mianseryny (piszą że może rozwalić szpik kostny), ale lekarka nie zleciła rozmazu krwi jak każą w ulotce. I czy mogę brać ibuprofen? Kontrolę u psychiatry po wprowadzeniu nowych leków mam z dwa miesiące, a rodziny kompletnie się nie zna i wzruszył ramionami. Momentami czuję się jakbym umierał.
Antybiotyk nie powinien w żaden sposób wykluczać brania wspomnianych przez Ciebie leków. Chociaż mix wg. mnie jest dosyć rzadki i zdecydowanie może być grubo ze skutkami ubocznymi. Wiem, jak można reagować na słabsze SSRI a co dopiero na taką mieszankę.
Więc tak, jeśli chodzi o skutki uboczne i ich wystąpienie, to jest okres żeby alarmowo zobaczyć się z lekarzem prowadzącym. Jeśli od początku, tj. od 9 dni czujesz się źle to może być wynik brania mianseryny. Sam musiałem zrezygnować np. z paroksetyny bo miałem po niej takie skutki, że szkoda gadać.
Masz jakąkolwiek szanse szybciej dostać się do psychiatry? Jak powiesz, że chodzi o leki i skutki uboczne to powinni Cię wciągnąć nawet na chwile. Ibuprofen możesz brać. Do tego co bierzesz kup sobie probiotyk, polecam asecurin. Branie samego antybiotyku to proszenie się o problemy z układem pokarmowym. Pamiętaj jednak, że to może dalej być zbieg okoliczności i naprawdę możesz być chory. Możesz też w ramach eksperymentu zobaczyć czy po jednym dniu niebrania mianseryny poczujesz różnice. Ale to już takie bawienie się ;).
What's left of me?
  • 137 / 8 / 0
Przy niskiej tolerancji na benzo i zerowej na opio, dzisiaj- w ramach eksperymentu / głupoty- przyjąłem:
5 mg klonazepamu (2 mg rano przed robo, potem ok 18 w mixie z 450 kodeiny kolejne 3 mg)
450 mg thiocodinu
4 piwa 5,6%

Tak więc mix depresantów, u osoby nie będącej specjalnie doświadczoną.

Wczoraj było podobnie, ale o wiele mniejsze dawki.

Miałem dziś przy lekkich nodach problemy z oddechem (tak jakby zapominałem oddychać przy przysypianiu), ogólnie teraz jest okej i oddycham chyba normalnie.

Pytanie- czy coś mi grozi, jak pójdę spać? Pytam, ponieważ jestem sam w domu i w razie W nikt nic nawet nie zauważy.

Czy profilaktycznie istnieją jakieś domowe sposoby na zredukowanie ryzyka depresji oddechowej?
Nie mam pojęcia o farmakologii, dysponuję lekiem Ventolin na duszności.

Naćpałem się tym mixem ok. 18:00 (wtedy na raz poszło 3mg klona 450 kody i zacząłem pić piwa) minęło już kilka godzin (kończę 4 piwo obecnie). Nie czuję już mega-fazy, jedynie wciąż strasznie mnie swędzi po kodeinie, no a klon działa na pewno, to jest oczywiste.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 322 / 36 / 1
Po takim czasie powinno już być po kodzie. Nie pij kolejnego piwa i upewnij się, że oddychasz normalnie. Na bogów, nie dorzucaj już nic. To zdradliwe. Z Twojego opisu wynika jednak, że wszystko jest okej - zachowaj jednak dodatkowe środki ostrożności.
Na depresje układu oddechowego może pomóc każdy stymulant- ale wtedy wchodzimy tak naprawdę w speedball, chociaż, kofeina aż tak mocna nie jest a pomoże nie? Redukcje depresji oddechowej w przypadku odlotu na opio otrzymuje się podając oczywiście antagonistę typu nalokson.
What's left of me?
  • 137 / 8 / 0
Dzieki. Jest juz w normie, przypaliłem sobie jeszcze mj i w ogóle nie mam w końcu żadnych jazd z oddechem.
Ale co do tej kody, mówisz- że nie działa. Mamy godzinę 1 w nocy a mnie nadal wszystko swędzi jakbym miał świerzb (nie mam), pomimo upływu 7 godzin od zażycia (zjadłem 450mg thiocodinu na raz, z pół h wcześniej klonazepam).
Chyba, że reakcja histaminowa ma dłuższy czas trwania niż czas trwania samego narkotyku %-D
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
3 dzień,dokładnie 76h bez snu po różowej,wstać się nie chce,wszystko boli,skóra zmienia odcień na fioletowo-szary,mózg zawias,co polecacie na odmułke? %-D
W krainę chłodu chodź ze mną ^_^ :-D :mrgreen:
  • 322 / 36 / 1
Zarzuć coś na rozluźnienie. Jakies benzo i idź siè walnij na dwie godziny albo na 20.
What's left of me?
  • 4603 / 2207 / 1
19 maja 2018Roman i Narkoman pisze:
3 dzień,dokładnie 76h bez snu po różowej,wstać się nie chce,wszystko boli,skóra zmienia odcień na fioletowo-szary,mózg zawias,co polecacie na odmułke? %-D

Czy czujesz w miejscu przebarwień ból, pieczenie i swędzenie?
  • 2 / / 0
Stare rany uwidocznione szarością i łuszczeniem na odcieniu skóry purpurowym ,na ręce od wewnętrznej strony zrobiły mi się dwa podskórne krwiaki,rozdrapane,z małej kropki krwiaka dziura w ręce na centymetr
W krainę chłodu chodź ze mną ^_^ :-D :mrgreen:
  • 4603 / 2207 / 1
19 maja 2018Roman i Narkoman pisze:
Stare rany uwidocznione szarością i łuszczeniem na odcieniu skóry purpurowym ,na ręce od wewnętrznej strony zrobiły mi się dwa podskórne krwiaki,rozdrapane,z małej kropki krwiaka dziura w ręce na centymetr
Natychmiast do lekarza (SOR). I nie ściemniaj mu, że nic nie brałeś. Stolec czarny, smolisty?
  • 491 / 62 / 0
dowiedziałem się, że vendor mógł dosypywać "coś" do specyfików, a ja od ostatniej przygody z 3CMC od niego (3g w 20h) - minęły już ponad 2 tygodnie - nadal mam jakieś bóle w plecach, których wcześniej nie było, a puls utrzymuje się w okolicach 100, mimo że wcześniej było to 70-80. co robić?

do tego mam wrażenie (ale pewien nie jestem czy to też zaczęło się dopiero wtedy), że jest lekkie mrowienie, takie małe czarne kropki jak patrzę, takie jakby śnieżenie ekranu w TV, tylko bardzo niewielkie, ale problemy ze wzrokiem mam od dziecka, więc może to niepowiązane?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.