Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 30 / 1 / 0
Ludzie ratujcie mam problem, od jakiegos tygodnia miga mi obraz przed oczami tak ze jakby się wyłączał ekran w komputerze , gaśnie na mili sekunde (jakby ktoś robił zdjęcie) a później normalnie widzę, dzieje się tak mniej więcej co 2-3 godziny , czy to może być coś poważnego z mózgiem(?) , jestem na lekach neuroleptycznych i antydepresyjnych (kwetiapina 100mg i wenlafaksyna 150mg) , od prawie 2ch lat jestem czysty jeżeli chodzi o narkotyki i alkohol ,pale papierosy tylko .
http://www.youtube.com/watch?v=AhmLHRCV3KU - Jakos to bedzie ;)
  • 2278 / 277 / 3
Trochę późno odpisuję, ale może nuż Ci pomogę. Nigdy tak nie miałem, ale z tego, co piszesz, to są to tzw. "brain zaps" - możesz o tym poczytać np. tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Antidepres ... n_syndrome .
Generalnie nic, czym należałoby się martwić. Po maks. 2 tygodniach (wiem, długo) objawy powinny całkowicie zniknąć.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1959 / 56 / 0
Występuje to przy jakimś ruchu, czynności?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2362 / 28 / 0
Magdamala pisze:
Ludzie ratujcie mam problem, od jakiegos tygodnia miga mi obraz przed oczami tak ze jakby się wyłączał ekran w komputerze , gaśnie na mili sekunde (jakby ktoś robił zdjęcie) a później normalnie widzę, dzieje się tak mniej więcej co 2-3 godziny , czy to może być coś poważnego z mózgiem(?) , jestem na lekach neuroleptycznych i antydepresyjnych (kwetiapina 100mg i wenlafaksyna 150mg) , od prawie 2ch lat jestem czysty jeżeli chodzi o narkotyki i alkohol ,pale papierosy tylko .
Skoro jesteś w trakcie kuracji farmakologicznej to porozmawiaj na ten temat z lekarzem zlecającym te leki. Z pewnością pomoże Ci w dużo większym stopniu niż anonimowe ćpuny z internetu.
BS
  • 30 / 1 / 0
Sprawy mają się tak , otóż dzieje sie to zywkle podaczas normalnego siedzenia, czasem w czasie oddawania moczu , albo rusznia głową , nie dzieje się nic niepokojącego podczas wykonywania jakiegoś wysiłku czy coś w tym stylu. Także nie wiem co to może być ,może faktycznie są to brain zapsy , też o tym myślałem , mam nadzieję ,że to to , do doktora dopiero za dwa miesiące idę (jak nie za trzy) to nie mam jak się poradzić.Zapytałem dlatego tutaj. Dzięki za odpowiedzi, jak ktoś ma jeszcze jakąś radę niech da mi znać. a i jeszcze kciuki mi się ruszają (drżą) klepią ale tylko czasami.
http://www.youtube.com/watch?v=AhmLHRCV3KU - Jakos to bedzie ;)
  • 2278 / 277 / 3
Jeszcze z ciekawości - kiedy dokładnie przerwałeś kurację wenlafaksyną?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 138 / 1 / 0
Witam czy po 3 dniowym ciągu na 3mmc można zarzucic Tritace10mg ?
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 19 / / 0
W sumie nie umieram, ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi . Jak wiadomo przy 4-FMA tętno dość znacząco przyspiesza czy mogę wziąć validol, aby to trochę uspokoić na peaku ? Czy po zejściu fazy ? Dość dużo alko dziś też pójdzie.
  • 10 / 1 / 0
Mam pytanie, czy ktoś z Was miał/ma problemy z pamięcią po 25I NBOMe?
Parę dni temu zarzuciłem całego 1mg blota, zazwyczaj biorę po połowie max bo mam jakiś oszczędny organizm i tyle mi starcza mimo wyrobionej tolerki :D. Od tego czasu jakby jestem rozkojarzony, skupiam się na "najbliższej" mi czynności, zapominam o niektórych ważnych rzeczach, słowem lekka chujnia. 2 dni przedtem zarzuciłem również całego blota 25C, ale po nim nie miałem takich problemów. Chociaż w sumie po 25c doszły jeszcze bóle głowy i skurcze mięśni, ale to pewnie z powodu niedoboru magnezu %-D .
Zamknęli oczy, dostali czego chcieli, wtuleni w siebie, zmożeni jointem zasnęli
Potem widzieli się jeszcze raz czy dwa, sam pewnie znasz
Setki historii jak ta.
  • 57 / / 0
Nie, bo mamy dość oleju w głowie by nie jeść tego co kilka dni. Serio zastanów się jak często zarzucasz, jeszcze raz uświadom sobie jak to działa i pomyśl czy takie objawy cię dziwią...
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.