Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 14 / 0
Dwie tabletki seronilu czyli 40mg fluoksetyny. Ja przy tylu dwie paki wrzucałem

Jak czujesz że coś się dzieje to nie warto czekać. Jak rozkręca się faza i nie jest za gorąco to dasz radę ewentualnie wanna z chłodną wodą.

Jak to hipochondryczna wkręta to zapraszam do przychodni u White_Powera będziem opierdalać NFZ z hajsu
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 221 / 1 / 0
Danke schón, obyło się bez problemów większych.

Straszą trochę przesadnie w tym temacie o Zespole Serotoninowym.
połowa rzeczy które piszę nijak ma się do rzeczywistości i tego kim jestem, szczególnie te pod wpływem.

bywa ok, ale jeszcze nie jest
  • 2466 / 14 / 0
SSRI z iMAO to pewna śmierć

Różne SSRI z głową i znając podobne ekperymenty można testować jak jest co pod ręką na zbicie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 180 / 5 / 0
zjadlem ok 19. 10 mg diazepamu podjezykowo i rozkruszone 180 mg DHC Continus, chwile pozniej 100 mg luminalu podjezykowo. ok 1 h pozniej zjadlem jeszcze 270 mg DHC. Zjadlem pozniej kolacje - tosty z serem i szynka. Zaczal mnie kurewsko bolec brzuch. bol jest nie do zniesienia. Nie moge sprowokowac wymiotow. Moge zazyc no spe? Co mam robic. Czuje, ze zaraz ocipieje z bólu. Prosze o szybka odpowiedz...
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta, sprawi dziecko mandragorze,
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
  • 1889 / 72 / 3
Nospa to lek rozkurczowy, który mało działa. Jest neutralny, bierz. W którym miejscu boli i jaki to jest ból?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 180 / 5 / 0
Wypilem troche wody i udalo mi sie zwymiotowac. Zazylem najpierw pol i po 20 min nastepne pol no-spy. Jest juz lepiej ale dalej boli. Ból jest zlokalizowany w okolicy żołądka, miejscowy, o stałym natężeniu..
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
Ten jedyny
zna krainy,
  • 3955 / 146 / 0
nospa nie zaszkodzi, mozesz wpierdolic wiecej. pij duzo wody.
niedojebanie genetyczne
  • 180 / 5 / 0
Nakurwia dalej... Próbuję co jakiś wywoływać wymioty. Udało się do tej pory raz i na chwilę pomogło ale teraz z powrotem jest dramat, kurwa. Jak piję wodę tak jak radziłeś Eso po chwili zaczyna mnie wszystko trochę bardziej swędzieć - myślę, że DHC Continus się wtedy wchłania. Mam wrażenie, że podrażniłem żołądek tą kodą. Może jest jakiś sposób żeby złagodzić szybko podrażnienie żołądka? Please help..
Ten jedyny
zna krainy,
  • 3955 / 146 / 0
na podraznienie zoladka jedyne co mi przychodzi ale to raczej stricte przy zatruciach z rzyganiem, to siemie lniane zalane wrzatkie i picie tych glutow, jak nie masz to jakis kisiel. poza tym, nie mam pojecia co CI moze dolegac wiec nie wiem jak temu zaradzic, ja bym juz od biedy rozpaczliwie sobie jakas mocna kawe zrobil, zawsze to pobudza trawienie i moze wywolac wysranie czegos co tam siedzi. (jakbys ta kawe robil i masz mleko czy tam smietanka do kawy to dodaj bo czarna, wiadomo, dla zoladka pluszowa nie jest.)
niedojebanie genetyczne
  • 180 / 5 / 0
Dobra przeszło. Pomogły prozaiczne krople żołądkowe. Kto by pomyślał. A kawę to będę musiał wypić i tak bo zasypiam na stojąco po nieprzespanej nocy a dzisiaj mam jeszcze w pizdu spraw do załatwienia. Dzięki za pomoc i odzew - K++
Ten jedyny
zna krainy,
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.