Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 146 / 0
jak nie bylo szczelnie zamkniete to moze mniej jebac ale na bank bedzie dzialac.
  • 7 / / 0
Co wydaje się wam lepsze AKB48 czy BB-22? I pod jakim względem jedno lepsze/gorsze od drugiego?
  • 147 / 1 / 0
Spróbuj obydwóch najlepiej w odstępie czasowym ..są gusta i guściki :)
Napewno obydwa godne uwagi kwestia dobrania idealnych proporcji by się nie zrazić mocą efektów jak to czasem bywa :)
  • 3955 / 146 / 0
Re: AKB48
Nieprzeczytany post autor: eso »
maly_glod pisze:
Co wydaje się wam lepsze AKB48 czy BB-22? I pod jakim względem jedno lepsze/gorsze od drugiego?
ja wole bb22. moim zdaniem, wiecej 'sie dzieje w glowie', ze tak powiem. samo akb jest dosc nudne na dluzsza mete.

za to polaczenie tych dwoch, mysle, ze bylo by ciekawe. chyba sam sprobuje wkrotce.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2014 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 93 / / 0
Które kanna najbardziej przypomina lajtową sativke? W jakiej proporcji rozrabiać dla szczurków z zerową tolerką ?
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 992 / 17 / 0
Jak lajtowa sativka, to na te chwile THJ-018 (będę badał w ciągu 14 dni), i STS-135. STS-135 to 1g na 15-20g mozna zrobić, bo jak dla mnie naprawdę ciężko się nim przepalić, przepalenie to zalew wizualny, mniejsze dawki pobudzenie, euforia i wyostrzone kolorki - czyli jak lajtowa sativka, tak mi się wydaje. STS fajny bo ma nazwe po promie kosmiczny, i do prawda, mocne upalenie to filmy pod zamknietymi powiekami, żadne inne kanna tak nie robi. Tylko nie wolno go palić często, bo czas działania z godziny z hakiem, zmienia sie na 15 min po 9 wiadrach w ciągu 3 minut.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 93 / / 0
@up

Już się napaliłem na tego stsa , a akurat się skończył w sklepie :-/ , a tego THJ - 018 nie ma obecnie u mojego zaopatrzyciela.
A któro z tych kanna byś wybrał (oczywiście jako najbardziej podobne do tej sativki , ew. inne ale z mniejszymi możliwościami przekarania):

AB-PINACA
AB-FUBINACA
BB-22
PB-22
5F-PB-22
AKB-48
5F-AKB-48
  • 147 / 1 / 0
Znajoma kolejność listy kana jeśli to ten sklep to zerknij dokładnie że jest tam na stanie ostatnia sztuka sts ;)
  • 93 / / 0
No niby ostatnia a ja chciałbym sobie więcej zamówić także dlatego pytam o inny kanna.
  • 422 / 3 / 0
Które kanna mogą wychodzić na testach? Pytam z ciekawości.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.