Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 112 / 4 / 0
To odpowiedz organizmu na przedawkowanie pewnie Amki. Normalka, przezywasz na poczatku dziwne wejscie i sie zaczyna najgorszy trip, niby w bani ogar ale telepie calymi nogami, oznaka przedawkowania, za duze stezenie kana, palic po buchu
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / / 0
Mam nauczkę na przyszłość, żeby słuchać się bardziej doświadczonych ćpaków. Nie wierzyłam, że jeden buch może tak wiele zdziałać i że to naprawdę jest tak stężone.
Dzięki za odpowiedź :-)
życie jak las vegas parano
  • 170 / / 0
Moj ziomek dla ktorego zadne karanie do tej pory nie bylo wystarczajace po zapaleniu tego buddy ledwo zyl a na koncu sie zrzygal kwitujac moralem nigdy wiecej. Zalecam ostroznosc
  • 90 / / 0
Może w takim razie szczypta na skręcanego papierosa z filtrem na dwie osoby? Tak, żeby mieć czas zastopować w razie czego. Jak szybko wchodzi?
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 238 / / 0
Pierwsze efekty praktycznie od razu, reszta jakoś do 10 min się rozwija.
  • 425 / 3 / 0
Bardzo typowe objawy przedawkowania, znam bardzo dużo przypadków, jak ktoś się przez coś takiego zniechęci. Wystarczy wyjarać (dużo) mniej.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 238 / / 0
Mój facet zajarał ok 40mg tej mieszanki z bonga :scared: Ale bardzo nie narzekał, żeby mu się stała krzywda poza mocno podwyższonym ciśnieniem. Tak to jest mówić komuś "ostrożnie, zacznij od jednego bucha" :rolleyes: Cóż, każdy na własnej skórze musi się przekonać.
  • 359 / 9 / 0
Dostałem jako gratis do zamówienia 0,2g maczany na damianie i Podbiale opisane jako Buddha D.H.A(czy jakoś tak) 5f-akb-48 + akb-48 w stężeniu 1:10.

Mówimy o tym samym ?
Nie potrzepało mnie jakoś strasznie, dopalałem tym po MXE i nic wielkiego :smile:
Tolerancje w sumie mam sporą ale 2 szkła samej 5f-akb-48 1:30 jeszcze mnie w miarę klepie. Dodam, że smak ochydny miał ten budda.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 238 / / 0
Chyba nie, Buddha H.B. AB-FUBINACA, 5F-PB-22, 5F-AKB-48. 1:10 (ponoć, bo to jedyne info jakie znalazłam na ten temat).

Nawet się jakoś nie śpieszę z kolejnymi testami, czekam na lepszą okazję, albo większe ciśnienie na ćpanie, a na razie ani jednego ani drugiego nie ma.
  • 18 / / 0
Czy to jest możliwe, że przez ok. 1 miecha zwietrzało mi mam2201oraz 5F-AKB. Nie robiłem mieszanek tylko, paliłem proszek. Smród mam 2201 charakteryzuje się teraz mniejszą 'jebotliwością'.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.