Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 512 / 0
RandyCouture pisze:
am2011 jest juz nielegalny? ab-22 legal?
Nie wiem czy jest taki kanna jak am 2011, ale podejrzewam, że chodziło Ci, o am 2201. Jest legalny.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / / 0
no chodziło mi o am 2201 i jest to jeszcze legalne? bo gdzies rok temu czytałem ze ma wejsc nowelizacja narkomanska która by miała zdelegalizowac am2201 ktos cos wie wiecej? bedą lesne dziadki delegalizowac czy dali sobie spokój z wiatrakami? a i posiadac to mozna na legalu? a handel juz nie?

EDIT:
i powiedzmy zrobiona maczanka na am 2201 w proporcji 1:40 i spalić 2g maczany na raz nic sie nie stanie?

Scalono. - hip
  • 2372 / 56 / 0
Ale w jakim czasie i na ile łebka?
Samemu spalić 2 gramy dasz radę, ale w czasie XX (zalezne od tolerki, wrodzonego pociągu do kanna, ułożenia planet, itd. )
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 59 / / 0
2g spalić naraz
  • 2372 / 56 / 0
Samemu? No, życzę powodzenia. Nie zdziw się, jak przedawkujesz i skończy się haftem, odrealnieniem i depersonalizacją (tudzież wizytą w szpitalu).
Prosta matematyka: 1000:40 = 25mg na jednego worka. To razy dwa, czyli: 50mg spalone NA JEDEN RAZ? lol :nuts:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 59 / / 0
ja jak miałem am to małe ździebło proszku do żarówki dałem i wziełem z 8-10 wdechów i była masakra
  • 2372 / 56 / 0
Małe ździebełko, czyli 50 mg?? :D Mogło być te z kilkanaście mg, to jeszcze ujdzie (przy tolerce), ale mieć aż taką tolerkę, żeby musieć zapierdalać 50mg na raz? oo
  • 59 / / 0
nie ja nie pale tego tak tylko pytam i jak miałem am to pierwszy raz jak to jarałem to przedawkowałem tak naprawde to nic niećpam
  • 2372 / 56 / 0
Delikatnie naśliń końcówkę papierosa, włóż w torbę z am'ką i zapal. Potem możesz regulować: im bardziej naślinisz = więcej am'ki. :)
  • 1180 / 5 / 0
Kiedyś dawno temu jak tylko weszły te syntetyki na rynek zdarzało sie czytać opinie: podobne nawet bardzo do mj tylko bez tej amotywacji.

A właśnie wg. mnie wszystkie kanna których próbowałem ur144, AKB48, mam2201, dopierdalały mnie tak, że kompletnie nic nie chce się robić, do przerażającego stopnia, nawet bardziej niż po mj, gdzie zdarza się natrafić na jakieś sativa geny i aż tak źle nie jest, a nawet można coś robić z uchachanym ryjem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.