Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Który z obecnych, legalnych kannabinoidów działa najdłużej i ile konkretnie?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1456 / 19 / 0
JWH-307 waporyzowany ~2 godziny (bez tolerki), jedzony ~ 8-12 godzin (ale ładuje się długo, nawet do kilku godzin)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 316 / 0
Postanowiłem, że AKB48 i bb22 będę używał raz dziennie, na sen. Świetnie się do tego nadają, a często mam z tym problemy ;-)
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 12 / 0
Halo, pytanie następujące- Macie problemy z płucami po dłuższym konkretny paleniu?
to znaczy mam na myśli kaszel- silny szczególnie rankiem jak się budzisz , ja od kilku dni to rano się praktycznie duszę. Palę ten hasz, akb48 i am2201 te dwa ostatnie czyste albo na podkladzie z mj ale częściej na mj sypę (dosyć sporo swoją drogą) czyste budzi u mnie po takich buchah odruchy wymiotne więc umilam smak ziołem ale to i tak z płucami jest teraz meksyk. parzcham pluje, kurwa mać. to przeziębienie czy od przepalenia i lepiej odstawić na jakiś kilka dni te zabawki? miał ktoś tak? jakby ropa zalegała na plucach.
-druga rzecz Czy syntetyczne kanna nadają się jakoś do aplikacji do nosa? leżą niekiedy na stole obok proszku i tak mnie nachodzi pytanie -nadają się do nosa? jesli to jak to rozrobić ? rozpuścić w tym acetonie a potem na jakiś proszek -glukoze np i odparować ? bedzie dobre czy śmierć w męczarniach?
<<<La Fete Continue..>>>
  • 177 / 1 / 0
Mimo, że podkład z mj napewno jest milutkim połączeniem, jego zmiana (szczególnie jeśli chodzi o ten skurwysyński fejk hasz) na podbiał wyjdzie na dobre Twoim płucom. Przerwa oczywiście będzie jeszcze bardziej korzystna. Większość kanna bardzo słabo, lub w ogóle nie rozpuszcza się w wodzie. Stąd - większe szanse, że poczujesz efekt, jak zjesz, niż jak wciągniesz nosem. Jedne z kannabinoidów działają oralem dobrze i długo, inne natomiast wcale, nawet w dużych dawkach. Nie spotkałem się za to nigdy z działającym sniffem przy tej grupie substancji.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 333 / 12 / 0
Dziękóweczka za odpowiedz, szczególnie cieszy mnie że nie działa po snifie bo jak poczytałem że 1 g na 35 g maczanki za srednie efekty to hujowo jak by mi do fety albo pente czy czegos innego naleciało tego pylu bym sie pewno przekręcil. A ten fejk hasz to jakas kurwa masakra-efekty zreszta tez sa kurwa ciekawe. Przerwa narazie nie nastąpi zreszta tak jak i moje wyjscie w poszukiwaniu pracy hahaha :-D 30dychy poszly z dyme ale sie upierdoliłem :-D ale czyli jak myslisz? nten kaszel od dymu-jakas flegma sie osadza czy od przeziębienia a na to drugie to dziwne objawy troche.... hm :nuts: sprawa w sa raz dla Sherlocka
<<<La Fete Continue..>>>
  • 381 / 12 / 0
Nie wiem czy temat był poruszany, ale mam pytanie. Czy da rade przygotować płyn do fajka elektronicznego z kanna? W sensie czy proszek się np w tym rozpuści? Jakieś proporcje?
  • 425 / 3 / 0
Był poruszany - temat "Syntetyczne kannabinoidy w e-papierosie? " w tym dziale.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 59 / / 0
am2011 jest juz nielegalny? ab-22 legal?
  • 158 / / 0
@whiteman46- przez długi ciąg na am2011 miałam zapalenie płuc. może idź do lekarza:-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.