Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
No to jestem pionierem. Najstarsze zapiski o karaniu pochodzą od White_Powera. Kiedy mogę odebrać nobla ?

W erze pre karającej widywałem jedynie posty typu:

2C-P do nosa ??
Przecież to kara

W zamyśle z karaniem chodziło o taką faze że aż straszy i myśli się ciężko, poplątanie z pojebaniem. Ale karanie szeroko pojmowane jest bardziej spoko

edit: a tak sobie myślę jak kiedyś będę siedział w fotelu na starość i rozpalał wiadro przed TV a tu we wiadomościach: 3 gimnazjalistów pokarało się dopalaczami przed komisariatem
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013 przez White_Power, łącznie zmieniany 2 razy.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1521 / 72 / 0
Powinni wprowadzić karę kary %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 1107 / 51 / 0
o chuj to żeś dopierdolił hahahaha
Chuj na kaczych łapach
  • 1472 / 26 / 0
To ja jestem pionierem , myśmy to z ziomkami rozkminili w 2011 jak ustawialiśmy się na melanże to używaliśmy słowo ale się dziś pokaramy :-)

z 2C-P to kara dla nosa ,spływ itd a nie kara fazy bo o to tutaj chodzi :-)
  • 2466 / 15 / 0
Wiem o jaką karę chodzi podałem tylko przykład użycia słowa kara. A jedyne posty z karaniem jakie masz są w temacie o posiadanie metylonu i ministerstwo huj wie czegoś tam. No i ten post. Więc masz tylko 4 z karaniem a teraz wyszukaj fraze kara w moich postach i patrz na ilość wyników. Naczytasz się tych tasiemców.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 149 / / 0
Jak to jest z tolerką? Paląc okazyjnie, bez ciagów moze się pojawić? Kiedy schodzi kompletnie? Chodzi mi o BB-22
  • 269 / 3 / 0
Co znaczy dla Ciebie "okazyjnie"? :*)
cannabacchus
  • 212 / 3 / 0
Podejrzewam, że okazyjnie to np. weekendowo, wieczorem do piwka czy coś.
Od momentu otwarcia oczu w sobotni poranek do momentu zaśnięcia nad wiadrem w niedzielę - to nie znaczy okazyjnie weekendowo %-D

@draem
nie musisz się wtedy martwić o tolerancję, wątpię że ją w ogóle zauważysz. Ona staje się problemem tylko przy paleniu w ciągach :P
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 149 / / 0
Dokładnie. Tym bardziej, że zbliżają się wakacje i częściej będę się widywać ze znajomymi. Myślę, że nie częściej niż raz na trzy dni. To fajnie. Do takiego palenia się chyba BB-22 nadaje najlepiej, nie? Oczekuję braku zamuły jak często mam po THC i po prostu, miłej przyjemnej fazy bez jakiegoś psychicznego rozpierdolu. Wzmianki o lekkich wizualizacjach przemawiają jeszcze bardziej in plus. Co myślicie?
  • 212 / 3 / 0
Z tego co tam czytałem w wątkach to BB jest właśnie pozbawiony tych zmian wizualnych. Nie jest to również na pewno energetyczny kannabinoid ale raczej właśnie chillujący, realksujący. Ten profil jednak nie powinien zmulać jeśli dobierzesz odpowiednio małe dawki. Z energetycznych kannabinoidów polecałbym A834 ale z tego co kojarzę nie jest dostępny nigdzie w PL i śmiało mogę to zaliczyć do bardzo psychodelicznego działania. Dobrze, że wybrałeś BB zamiast PB bo ten ma jeszce nutkę dysocjacji co zwykle nie podoba się okazyjnym użytkownikom kanna.

Co do faktu, że grass Cię zmula to po prostu poszukaj innej odmiany. Często na ulicy do kupienia jest głównie indica, bo klepie mocno. Faza jednak po niej jest bardzo ciężka, zmulająca i usypiająca. Mi nie pozwala to nor,malnie rozmawiać co bardzo lubię w towarzystwie. Ostatnio dorwałem sort jakiejś Sativy, nie powiem CI gatunku bo go nie znam ale ten weed palony w rozsądnej ilości nie wywołuje efektów które mi się nie podobają mimo, że Chill jest zachowany idealnie. W większych ilościach wiadomo, mindfuck rośnie jednak i tak wygląda się i w sumie jest bardziej ogarniętym niż po ciężkich odmianach :)
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.