Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 170 / / 0
Palilem maczanke zlozona z dwoch kanna i jestem ciekaw czy pomozecie mi ja zidentyfikowac
-pierwsze 5-10 minut to cos co nazwalismy ze znajomymi czysta trauma. Swiat staje sie niesamowicie obcy i wrogi wszystko jest dziwne i obce. Cos jak czysty strach przed niiewiadomo czym skondensowany na 5 minut. Mam ogromne doswiadczenie z dysocjantami ale to bylo cos innego takie straszne i mroczne pikawa i caly organizm boli dosc mocno przez caly czas a faza wchodzi natychmiastowo ledwo zdazy sie sciagnac bucha i juz jest trauma
-po tych 5-10 minutach ten strach i trauma plynnie przechodzi w mille standardowe upalenie jak po normalnym weedzie przestaje sie tak rzucac na fizyke i wszystko jest git przez nastepne 10-15 minut
Co to moze byc za kanna to pierwsze ta czysta trauma?
  • 158 / 2 / 0
Czy AKB-48 rozpuszcza się w wodzie?
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1521 / 72 / 0
Nie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1472 / 26 / 0
A jakie się rozupuszczają w wodzie ?
  • 158 / 2 / 0
Poprostu ma słabą mj ale za to zajebiscie pachnie i smakuje a nie chciał bym acetonem rozpuścić żywicy.
Może by ktoś podał które canna są rozpuszczalne w H2O
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 6155 / 431 / 12
Ponoć CB-13
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 183 / 4 / 0
A 5F-AKB-48 rozpuszczę w spirytusie?
  • 1472 / 26 / 0
W zasadzie większośc kanna rozpuszczają się w spirytusie
  • 154 / 1 / 0
Ja zamowilem kolejna porcje maczanek (1gram z 250mg 5F-AKB48 i 125mg 5F-UR144), do tego jeszcze 3g BB (300mg na 3gramy) no i dzisiaj zakupilem jeszcze za 100 zł sobie pakiecik zajebistego jarania (4g).

teraz palilem tezz tego 5f-ur44 z 5F-AKB48, do tego 3g UR-144 (300mg w 3g) no i oczywiscie jeszcze wszystko to 50/50 z MaryJane.
Paliłem dzisiaj przez 3/4 dnia, wyjarałem 3 czyste blanty, pare bong (w miedzyczasie ssalem bupre i zjadlem 1mg alpry), wiaderka, z fifki prostej, z fifki z kolankiem i wiecie co ?

tak sie ujebałem, że tylko ręką zjebałem wszystko do szuflady w biurku, kapce z nog i jebut na wyro.

Dopiero obudziła mnie dziewczyna telefonem po 2,5h :D
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 14 / 0
Co lepiej wziąć? STS-135 czy 5F-AKB48? Zależy mi na łagodnym działaniu na organizm, braku paranoi, euforii i ogólnym wyluzowaniu. Które dłużej działa?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.