Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
Idioci :wall: Żeby im ktoś kurwa kiedyś dał jakiś psychodelik w dawce x100 i się przekonają jak to jest.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 2466 / 15 / 0
Oj tam mnie też karali jak nie miałem tolerki. Nim sam zamówiłem kanna miałem jakąś dobrą AM od jednego typa i po pierdolnięciu bucha z lufy zauważyłem że obraz klatkuje około 2 klatek na sekundę, wydawało mi się że widzę przyszłość w sensie że np widziałem ślad peta wyrzucanego 0,5 sec szybciej niż typ go wyjebał przez okno. Potem wybiegłem z pomieszczenia i siadłem pod ścianą bo się zajebiście źle czułem. Po 5 minutach które trwały długo przeszedł mi myślotok z pojebaną paranoją.

Ogólnie ten efekt pulsującego światła jest ciekawy i trzeba to zbadać tylko jak narazie nie trafiłem na tak dobry sort.

Ogólnie ten towar ma znak kary white_powera
Jak się nie pokarasz to zwrócimy ci pieniądze %-D
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3955 / 146 / 0
nie spinaj sie tam ziomek dwa posty wyzej, w koncu rzecz sie dzialo wsrod patusow w pierdlu a dziadek sam chcial zajarac maczany. :*)
  • 218 / 2 / 0
Szybkie pytanko, co jest mniej paranojogenne, bardziej lajtowe, chilloutowe AB-PINACA czy thj-18? Potrzebuję do pewnego miksa, ale szukam czegoś na maksa delikatnego.
  • 744 / 28 / 0
thj-018, 2NEI.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 425 / 4 / 0
Witam. Ostatnio paliłem 2 razy dosyć ciekawą maczankę o nieznanym mi składzie.
Nie lubię ogólnie maczanek ale ta mi się spodobała. Działa dosyć mocno, mocne ale niezauważalne wejście po około 30 sekundach, rozjaśnienie kolorów, widzenie 3d i takie trochę psychodeliczne, śmianie, dobry humor, brak jakiś krzywych rozkmin i bl, ochota na gastro ogromna po jakimś czasie. Przy spaleniu za dużo mocna senność i chęć położenia się, usiadnięcia i oparcia głowy. Dopalane nie działa już tak mocno. Co dziwne otrzeźwiło mnie z fazy kilkupiwkowej XD
Co to może być za kannabinoid?
Dzięki za odpowiedź pozdrawiam!
  • 642 / 18 / 7
A ile Cie to trzymało? Jesteś w stanie określić?
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 425 / 4 / 0
Cieżko określić bo kilka razy dopalaliśmy. Ale z tego co pamiętam tak po 30 minutach od pierwszych 3 buchów(jednorazowo) trzeba było dopalić bo efekty słabły. Chciałem jeszcze dodać, że miałem od czynienia z am2201, ur144 i bb22 z teraz dostępnych, tak że to na pewno żaden z nich i do żadnego z nich podobny.
  • 642 / 18 / 7
Sądzę, ze to mogło być jakieś thj. Bardziej obstawiam 2201 niż 18.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 218 / 2 / 0
witkacy_witkacy pisze:
thj-018, 2NEI.
A propos maksymalnie delikatnych
2NEI nie ma niestety gdzie kupić w PL chyba
A thj-018 będzie lżejszy niż ab-pinaca jeśli chodzi o brak krzywych jazd?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.