Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Największy problem to jest rozpuścić ,bo dobieranie dawek wyjdzie z górki ,rozupuścic tak aby nic nie pływało

I jak to mozna zrobic ,przeciez nie rozpuścimy za pomoca acetonu nie będizemy palić acetonu przecież ,może spirytusu ale ile na 10 ml ,spirytus jest w liquidzie ale nie może byc go za dużo

a jakby tak zrobić aby wsypac kanna do buteleckzi z liquidem a pózniej tą buteleczke zostawić w ciepłej lub gorącej wodzie ,może wtedy się rozpuści ?
  • 992 / 17 / 0
Buteleczki z liquidami nie są do końca szczelne, przepływ powietrza musi być, możliwe że wypłukało by liquid. W sumie, tu nie ma żadnego problemu, sypiesz dużo koło 60mg, trochę bezpośrednio na grzałke (centralnie na grzałe) zalewasz liquidem do połowy. Nie trzeba czekać aż się rozpuści. Karać się nie da, ale upalic mocno, bez problemu. Tu nie ma kombinowania, trzeba eksperymentować.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1472 / 26 / 0
Fakt buteleczki nie sa szczelne ,można to obejść ,włożyc do gorącej wody powiedzmy buteleczke z 3 ml liquidu i kanna i trzymac za zakrętke za końcówkę buteleczki ,wtedy żadna woda się nie dostanie

mozna przelac liquid na chwile do jakieś innej buteleckzi plastikowej lub szklanej choćby po 50-ce wódki

albo ten piekarnik i nie wiem 50-70 stopni na 10 min lub więcej

@greento ile Ci się rozpuszcza tego kanna a ile Ci zostaje nie rozpuszczone jakbyś to ocenił czy tylko troche jakaś część się nie rozpuszcza ?

Pytam dlatego ,że e-papierosy po to sa aby je wszędzie palić w galerii w pociągu ,a nawet w sytuacji gdy jestem w towarzystwie w którym nie chce aby wiedzieli ,że cos biorę i czułbym się nieswojo aby mi biały proch pływał po cleanomizerze i dobrze było by to ominąć :-)
  • 992 / 17 / 0
Odmierzam łychami noopeptu, czyli chuj wie ile tego jest, pewnie koło 10-20mg. Do 1.6ml liquidu w clearku (ten z długimi sznurkami - zostajesz jeszcze 1ml pustego) Takich łyżek idzie 5-6, 2 bezposrednio na grzałke bez tej gumki, 3-4 do środka. Bez podgrzewania ani nic można zacząć palić od razu, bo jest na grzałce. Grzałka w sumie rozgrzewa liquid, po jednym upaleniu się tego co jest na grzałce, BB-22 niemal całkiem się rozpuszcza. Widać tylko drobne drobinki unoszące się w nim, ale są maciupenkie. Liquid do szczętnie przesiąka bebekiem, i pachnie dziwnie, chemicznie owocowo, ale ludzie i tak myślą, że to tylko e-pap, szybko zapach ulotnia się całkiem i nie czuć nic. Bezprzypałowe, wystarczy 10 3sec buchów, i czuć mocno. Do skarania... da się skarać. Ale trudniej niż. z folii. Ale starcza nadługo, glicerynowy liquid nawet te 1.6ml starcza by 8 osób upaliło się pare razy, i to mocno. Potem można zalać ponownie, drobiny się rozpuszczają i znowu moc... Wsyp na próbe, klepnie na pewno. Jak z innymi kanna od BB-22... Nie wiem. Wcześniej robiłem maczany, teraz przerzucam się na zdrowe metody, e-faja lub foliaaaa. Folia dobra, ale przy ludziach to się nie popali.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 6158 / 432 / 12
Ja próbowałem rozpuścić w liquidzie (taki no-name, "Kubańskie Cygaro" - nie szkoda xd) 20mg 2NE1 i pomimo intensywnego mieszania i podgrzewania do 70*C wciąż mam takie coś:
Obrazek - nierozpuszczony kannabinoid w liquidzie

W takiej postaci kanna nie popłynie wzdłuż sznurków i ch*ja będzie z e-jarania. :/ Ciekaw jestem, czy w innym liquidzie 2NE1 rozpuściłoby się lepiej, a może to kannabinoid należy zmienić...?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1472 / 26 / 0
No właśnie są kanna które lepiej się rozpuszczają i kanna które gorzej ,widać choćby po tym ,że niektóre od razu się rozpuszczają w acetonie inne trzeba podgrzewać itd

więc można by było stworzyć taką listę :-)
  • 1472 / 26 / 0
Trochę mi się nudziło i pokombinowałem :-)

nie miałęm czystego kanna ,użyłem maczanki UR144 i AKB48 1/10 czyli stęzenie maczanki 2/10

odmierzyłem 1 ml liquidu Włoskiego liqudu Flavour przelałem do innej buteleczki a tam nasypałem 30-40 mg tak aby się zmieściło w jednym ml zamknąłem buteleczke , zagotowałęm gorącą wodę i zamoczyłem część buteleczki trzymająć za zakrętke

po 40 min. zapaliłem i nie było karania ale działanie wyrażne i było miło :-)

a jak tam @Surv tobie idzie palenie kannabinoidów z e-fajki :-)
  • 1203 / 21 / 0
surveilled pisze:
Ja próbowałem rozpuścić w liquidzie (taki no-name, "Kubańskie Cygaro" - nie szkoda xd) 20mg 2NE1 (...) Ciekaw jestem, czy w innym liquidzie 2NE1 rozpuściłoby się lepiej, a może to kannabinoid należy zmienić...?
Zamierzam właśnie kupić trochę tego 2NE1 czy jak to tam się nazywa, mam też sporo czystego PG, jak myślicie, rozpuści się?
W US ponoć sprzedają gotowe liquidy z tym choć nie mogę znaleźć na jakiej bazie.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1472 / 26 / 0
2NE1 jeden z najmniej aktywnych kanna ja bym celował inne Kannabinoidy bo może nie zadziałać ze wzgledu na aktywnośc choć jak Ci zależy możesz spróbować zdaj pozniej relacje :)
  • 6158 / 432 / 12
Jakimś mieszadłem magnetycznym czy inną sokowirówką pewnie można to dobrze wymieszać, bo "nie da się" - to tylko hełmu, na lewą stronę założyć.

Może warto zapytać w dziale Techniki laboratoryjne?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.