Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 698 / 170 / 0
artur019 pisze:
Ludziki, ja to robiłem zanim wy wpadliście na ten pomysł w ogóle
No nie wiem, ja 5 lat temu (w 2010) zrobiłem alkoholowy wywar z mj, który nieźle działał w elektronicznym papierosie :-D
Ogólnie Twój poradnik nie budzi zastrzeżeń, oprócz tego, że proszki które nie chcą rozpuszczać się w płynie do e-p, chyba lepiej najpierw rozpuścić w samym spirytusie, a dopiero potem połączyć z liquidem, sądzę że wtedy rozpuści się więcej kanna
  • 1628 / 194 / 0
Tak też robiłem, ale w końcu jednak cały proces produkcyjny przyjął taką postać jak napisałem. Nie wiem czemu kolejność jest taka, a nie inna, ale ważne że wychodzi i działa jak trza. :-D
  • 359 / 9 / 0
Wjebal ktoś w swój clearomizer UR-144? Walczę z nią i walczę i nic.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1628 / 194 / 0
Niektóre kanna po prostu się nie nadają do liqweedu, bo mają zbyt słabą rozpuszczalność, albo czystość.

Najbardziej nadają się(kolejność losowa):
5F-AKB48
AB-FUBINACA
AB-PINACA
wszystkie chminaci
5f-amb

A największy problem miałem z BB-22, nm-2201 i ogólnie rzeczami posiadającymi w strukturze naftalen albo chinolinę.
  • 1472 / 26 / 0
BB-22 super akurat paliło mi się z e-papierosa :-) fakt duzo pływało białego proszku w cleanomizerze ,ale tylko z e fajki paliłem bb i to jeden z lepszych kanna
  • 698 / 170 / 0
Mi jakoś nie udał mi się liquid kanna i nie wiem, dlaczego. Zrobiłem 2 różne płyny, oba o stężeniu 20 mg/ml, jeden na BB-22, drugi na 5F-AKB-48. Płyn na BB trudno się klarował, ale to nie mój główny problem. Otóż, na podstawie lektury działu pokusiłem się o sporządzenie mieszanki "bliskiej ziołowym oryginałom" czyli mieszaniny tych obu. Zmieszałem je 1:1, czyli każdy kanna ma w tym płynie stężenie 10 mg/ml. Zjarałem około 0,5 ml na kartomizerze watkowym i właściwie, oprócz wzrastającej zamułki nie stwierdziłem żadnych efektów, na pewno nie był to stan bliski mj. Pomyślałem, że może kanna wytrącają się na watce, więc przy następnej próbie wziąłem inny kartomizer, w którym w trakcie wapowania zakraplałem płyn na bieżąco wprost na grzałkę. Niestety to samo. Czy 5 mg BB + 5 mg AKB to za mało przy takiej drodze podawania? Nie chciałem ładować więcej, bo bałem się, że przeholuję. Tolerki nie powinienem mieć, to moje pierwsze doświadczenia z kanna, a prawdziwy materiał roślinny paliłem ostatnio 3 lata temu.
  • 1169 / 51 / 0
Możliwe że clearomizer nie generuje odpowiedniej temperatury do waporyzacji kanna. Podładuj baterie na full, and try again.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 170 / 0
Dzięki za radę, spróbuję następnym razem podkręcić baterię w okolice 6V - pewnie będzie niezły smrodek (w środowisku e-palaczy nazywany spalonym bobrem), ale to powinno rozjaśnić kwestię temperatury waporyzacji :-)
  • 1628 / 194 / 0
vortexxix pisze:
Zjarałem około 0,5 ml na kartomizerze watkowym
Daruj sobie watkowce. Kup clearomizer CE10+, bo to kosa do palenia kanna. Ogólnie watkowce się nie nadają, bo kanna co prawda się waporyzuje, ale po drodze zdąży się osadzić na tej wacie, a tym CE10+ to nawet idzie się skarać w odpowiednim tempie. %-D No i swoją drogą za niską temperaturę dają.

Ew. Crystal 2 dual V2 - też kosa. Potwierdzone info.
  • 11 / 1 / 0
Delikwent19 To pierwsze lepsze znaczy aspire - jest lux najlepsza rzecz na rynku nawet jeśli chodzi o zwykłe e-palenie !
STS tez się nadaje do canna-liquidu jak nie umiecie sami zrobić to nie róbcie lepiej kupić wystarczy troche poszperać duckduckgo .com się kłania coraz więcej sklepów RC nawet w wersji PL wprowadza do oferty tego typu liquidy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami

Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.

Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany

Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.

Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $

Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.