Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 698 / 171 / 0
artur019 pisze:
Ludziki, ja to robiłem zanim wy wpadliście na ten pomysł w ogóle
No nie wiem, ja 5 lat temu (w 2010) zrobiłem alkoholowy wywar z mj, który nieźle działał w elektronicznym papierosie :-D
Ogólnie Twój poradnik nie budzi zastrzeżeń, oprócz tego, że proszki które nie chcą rozpuszczać się w płynie do e-p, chyba lepiej najpierw rozpuścić w samym spirytusie, a dopiero potem połączyć z liquidem, sądzę że wtedy rozpuści się więcej kanna
  • 1628 / 194 / 0
Tak też robiłem, ale w końcu jednak cały proces produkcyjny przyjął taką postać jak napisałem. Nie wiem czemu kolejność jest taka, a nie inna, ale ważne że wychodzi i działa jak trza. :-D
  • 359 / 9 / 0
Wjebal ktoś w swój clearomizer UR-144? Walczę z nią i walczę i nic.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1628 / 194 / 0
Niektóre kanna po prostu się nie nadają do liqweedu, bo mają zbyt słabą rozpuszczalność, albo czystość.

Najbardziej nadają się(kolejność losowa):
5F-AKB48
AB-FUBINACA
AB-PINACA
wszystkie chminaci
5f-amb

A największy problem miałem z BB-22, nm-2201 i ogólnie rzeczami posiadającymi w strukturze naftalen albo chinolinę.
  • 1472 / 26 / 0
BB-22 super akurat paliło mi się z e-papierosa :-) fakt duzo pływało białego proszku w cleanomizerze ,ale tylko z e fajki paliłem bb i to jeden z lepszych kanna
  • 698 / 171 / 0
Mi jakoś nie udał mi się liquid kanna i nie wiem, dlaczego. Zrobiłem 2 różne płyny, oba o stężeniu 20 mg/ml, jeden na BB-22, drugi na 5F-AKB-48. Płyn na BB trudno się klarował, ale to nie mój główny problem. Otóż, na podstawie lektury działu pokusiłem się o sporządzenie mieszanki "bliskiej ziołowym oryginałom" czyli mieszaniny tych obu. Zmieszałem je 1:1, czyli każdy kanna ma w tym płynie stężenie 10 mg/ml. Zjarałem około 0,5 ml na kartomizerze watkowym i właściwie, oprócz wzrastającej zamułki nie stwierdziłem żadnych efektów, na pewno nie był to stan bliski mj. Pomyślałem, że może kanna wytrącają się na watce, więc przy następnej próbie wziąłem inny kartomizer, w którym w trakcie wapowania zakraplałem płyn na bieżąco wprost na grzałkę. Niestety to samo. Czy 5 mg BB + 5 mg AKB to za mało przy takiej drodze podawania? Nie chciałem ładować więcej, bo bałem się, że przeholuję. Tolerki nie powinienem mieć, to moje pierwsze doświadczenia z kanna, a prawdziwy materiał roślinny paliłem ostatnio 3 lata temu.
  • 1169 / 51 / 0
Możliwe że clearomizer nie generuje odpowiedniej temperatury do waporyzacji kanna. Podładuj baterie na full, and try again.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 698 / 171 / 0
Dzięki za radę, spróbuję następnym razem podkręcić baterię w okolice 6V - pewnie będzie niezły smrodek (w środowisku e-palaczy nazywany spalonym bobrem), ale to powinno rozjaśnić kwestię temperatury waporyzacji :-)
  • 1628 / 194 / 0
vortexxix pisze:
Zjarałem około 0,5 ml na kartomizerze watkowym
Daruj sobie watkowce. Kup clearomizer CE10+, bo to kosa do palenia kanna. Ogólnie watkowce się nie nadają, bo kanna co prawda się waporyzuje, ale po drodze zdąży się osadzić na tej wacie, a tym CE10+ to nawet idzie się skarać w odpowiednim tempie. %-D No i swoją drogą za niską temperaturę dają.

Ew. Crystal 2 dual V2 - też kosa. Potwierdzone info.
  • 11 / 1 / 0
Delikwent19 To pierwsze lepsze znaczy aspire - jest lux najlepsza rzecz na rynku nawet jeśli chodzi o zwykłe e-palenie !
STS tez się nadaje do canna-liquidu jak nie umiecie sami zrobić to nie róbcie lepiej kupić wystarczy troche poszperać duckduckgo .com się kłania coraz więcej sklepów RC nawet w wersji PL wprowadza do oferty tego typu liquidy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.

Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany

Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.

Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami

Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.