twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
suszenie
Nieprzeczytany post autor: cypis »
mam taki problem nie mam gdzie wysuszyc moich plancikow i chyba bede skazany na mikrofalowke.czy to oprocz smaku bedzie jeszcze mialo jakis negatywny wplyw na moje palonko oprocz smaku?a moze sa jeszcze jakies inne metody zeby szybko wysuszyc oprocz mikrofalowki?
Uwaga! Użytkownik cypis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Mikrofalówka to metoda jedna z najgorszych możliwych.Palenie straci część mocy,smak ,będzie także gryzło w gardło.Jeśli ma to być max express to polecam piekarnik rozgrzany do ok 70 stopni i czekaj kilkadziesiąt minut.W tym czasie sprawdzaj co 10 minut jego stan,ale to i tak nie to co prawdziwy curring.W ogóle to szybkie suszenie jest do dupy(każde)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 30 / / 0
a czy traci tez mase?

a ile czasu zajelo by suszenie w temperaturze pokojowej plus 2 wiatraki?i czy jeszcze mozna cos zrobic zeby przyspieszyc?
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik cypis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Tak ,straci na masie.Czas suszenia bardzo zależy od wilgotności w pomieszczeniu.Proponuję nagrzać pomieszczenie w którym będziesz suszył do ok 26 stopni i na to wiatraki.Myślę że najszybciej się wyrobisz w 4 dni jak dobrze pójdzie.Powtarzam jednak ,ze nie ma to jak prawdziwe suszenie i curring.Warto czekać.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 30 / / 0
no juz mam miejscowke tak ze bedzie 26 stopni.czego uzywasz zeby nie jebalo?jonizatora?wystarczy jonizator?bo bede mial okolo pol kilo i musze pozbyc sie zapachu
dzieki
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
no niestety nie ma tak latwo. sam jonizator nic nie da. najwazniejsze by box byl szczelny. do tego zrob filtr
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
czego uzywasz zeby nie jebalo?jonizatora?wystarczy jonizator?bo bede mial okolo pol kilo i musze pozbyc sie zapachu
brise electric ;) czy jak to sie tam pisze :P moze nie zabije zapachu, ale go troche zamaskuje. ja tak bede robil. tylko ze nie bede mial pol kilo...
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 3523 / 51 / 0
I należy dodać , że zapaszek przy suszeniu nie jest większy od tego przy kwitnieniu.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
I należy dodać , że zapaszek przy suszeniu nie jest większy od tego przy kwitnieniu.
u mnie byl nawet mniejszy. dopiero po "rozerwaniu" topa czulo sie ten wyjebisty zapach :)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: neither »
jak najlepiej przygotowac karton do suszenia ?

Zamontowac 2 wiatraki na przeciewko siebie i jeden ustawic, zeby wtlaczal powietrze do srodka, a drugi zeby wypychał je na zewnatrz ?

Pzdr
Uwaga! Użytkownik neither nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.