Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 229 / / 0
Myślę, że właściwe będzie zażywanie 4 razy dziennie, jak tylko zejdzie poprzednia dawka - gorzej się poczujesz:-). Chociaż sam już nie zażywam, ale chętnie udzielę rad :]
  • 259 / 4 / 0
A odwyk - gorsze samopoczucie długo trwa po zaprzestaniu brania? Np jakbym brał z 3 msc Tak przykładowo. W ciągu tyg wraca się do normy przed braniem?

A to "gorzej się czuje" a biorę suni kilka dni = czuje się normalnie. Ale co mnie zadowala w suni to jest to, że czuję, może subtelna stymulacje i to NASTAWIENIE - nie ma sensu grać, nie ma sensu siedzieć czyli -WYKORZYSTYWANIE CZASU. Tak jak ktoś tu napisał, ma ochotę się ogarnąć życie. Po prostu ruszyć i odkurzyć je. Przy minimalnych efektach ubocznych to ten specyfik jest genialny. Piracetam (nootropil) i noopept jakoś na mnie nie działał, skupienie takie samo i chęć do zajęcia się czymś też, a brałem 3 tyg noopept. Przy suni, pierwsza dawka, wrazenie - chyba inaczej, ale szybko zrozumiałem zmianę jaką mi to dało. Aha i przypominam sobie daaawne rzeczy, takie proste z dzieciństwa, mało znaczące, ale bez suni pewnie nigdy by mi to do głowy nie przyszło. Działa to na zasadzie skojarzenia, pomyślę sobie o czymś aktualnym i kojarzy mi sie z przeszłością i tak wracają wspomnienia :) Łatwiej sobie przypomnieć cokolwiek, chociaż nie wiem czy nadal pamięć krótkotrwała nie jest słaba po noopepcie, który chyba nic oprócz popsucia jej nie za wiele zrobił. Cholina do suni potrzeba?
  • 259 / 4 / 0
Ja kupiłem z UK od osoby, która jest długo na rynku i ma tysiące pozytywnych komentarzy. Myślę, że tym głównie można się sugerować.
  • 12 / / 0
Oki, dzieki bardzo :) A z prawem jak? Tzn, w teorii jesli suni nie znajduje sie na liscie w ustawie o przeciwdzialaniu, to jego sprowadzanie przynajmniej jeszcze poki co jest legalne. A w praktyce? Nie robia problemow na granicy np., o nieznane substancje, przy zamawiamiu z UK?
  • 1262 / 17 / 0
Podobno czasem robią ale chyba oddają substancje po przybiciu pieczątki z tego co pamiętam.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 3 / 0
bardzo przeszkadza palenie papierosów podczas kuracji z suni ?
  • 103 / 1 / 0
Sunifiram według moich doświadczeń nie komponuje się za dobrze z innymi substancjami tzn. dla przykładu:
-kofeina 80 mg/ filiżanka kawy = zamiast przewidywanego efektu totalny nieogar.

Augumentacja średnio wchodzi w opcję, tym bardziej, że środek średnio przebadany i nie wiadomo jakie dawki innych substancji współgrają a jakie nie.

Co do samego sunifiramu;
Nie uraczyłem efektu koloru.
Na pamięć (wzrokową) to w ogóle trudno powiedzieć czy działa jakiś spektakularnych efektów nie odkryłem, nawet skłonny jestem stwierdzić, że właściwie w tym zakresie niewiele się zmięniło.
Świetnie słucha się muzyki, jakoś tak przyjemniej:)
Wydaje mi się, że przetwarzanie informacji łatwiejsze bo bardziej selektywne, skupić się jest znacznie łatwiej - tutaj tę motywację postawiłbym na równi z ciekawością.

Płaskie łyżeczki 1-2 ( na oko 8 mg 1 łyżeczka).

Poproszę o konkretne spostrzeżenia i opinie od stosujących a nie informacje wyczytane gdzieś na forach.
  • 25 / 1 / 0
Spostrzeżenia po nieregularnych i z przerwami kilkunastu dniach testów.
Trochę uczyłem się z nim matematyki wyższej, właściwie przypominałem sobie pierwsze lata studiów. Działanie dość dobre nieco pomagał, poziom rozkminy level up.
Przy połączeniu z kawą yerbą zwiększał się wkurw i nawet l-teanina nie pomagała.
Połączenie z etylofenidatem bezsensu, bo sam etylofenidat daje lepsze lub takie same efekty.
Stanowcze nie dla łączenia z alko, nawet dwa piwka i kac takie nie wiadomo co dnia następnego.
  • 12 / / 0
Do wszystkich którzy nie odczuli żadnych/zadowalających efektów po sunifiramie: prawdopodobnie jest to spowodowane niedoborem choliny. Sam sunifiramu nie biorę już od dłuższego czasu ale ogólnie nie polecam zażywania go więcej niż 1-2 razy w tygodniu szczególnie ze względu na to, iż podobno jest odpowiedzialny za wylewy do mózgu.
  • 361 / 12 / 0
Ma ktoś namiary na dobry sklep, gdzie sprzedają sunfi? Odpiszcie na priv.

Jestem w takcie testów NSI-189 i phenylpiracetamu, ( i niski dawek 2-FA+ %-D). Potem wszystko opiszę.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.