Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 906 / 74 / 19
sumatryptan.gif
1-[3-(2-dimetyloaminoetylo)-1H-indol-5-ilo]-N-metylo-metanosulfonamid
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sumatryptan

Słuchajcie, ostatnio, grzebiąc w koszu ze starymi lekami, znalazłam sumatryptan - lek na migrenę na receptę.
Jest to tryptamina, oddziałuje na receptory serotoninowe.
Jest to nowy lek, jeszcze nikt go nie zna.

Na jakimś forum dla "migreników" narzekali na halucynacje po nim. %-D
Żreć to? %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 326 / 33 / 0
Sumatryptan ze względu na spory podstawnik (grupa sulfonoamidowa) nie powinien w znacznej ilości przekraczać bariery krew-mózg. Ma wpływ na nie psychodeliczne receptory 5ht1. Jest on pewnie metabolizowany przez inhibitory monoaminooksydazy więc wg mnie łączenie z nim tryptamin psychodelicznych powinno zwiększyć poziom doznania przez zajęcie monoaminooksydazy przez sumatryptan :)
  • 906 / 74 / 19
A stosowany solo ponoć ma mi podwyższyć poziom serotoniny.
Dziś stestuję i powiem, czy jeszcze żyję i czy mam się dobrze.
Tylko, cholera wie, ile tego rekreacyjnie zarzucać.
Jest to lek o nazwie handlowej "Cinie".

2015 lis 15, 12:17 / scalono

https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=15791

Nasi zagraniczni koledzy odkryli to już dawno, a my jesteśmy sto lat za Murzynami. :-p
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 1443 / 74 / 0
@Sands i jak testy?
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.