Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / 5 / 0
Cześć, mam pytanie. Ile brać sudafedu by schudnąć? Ostatnio wzięłam 12 tabletek i spoko, mało jadłam ale za to nie spalam dobę a nie o taki efekt mi chodzi. Dzis wzięłam 3 i wypiłam kawę ale efekt jest nie zadowalający. To drugi raz kiedy wzięłam. Jakieś rady?
  • 1545 / 1586 / 0
nie schudniesz, co najwyzej odwodnisz sie i wypluczesz z siebie witaminy, a organizm wczesniej czy pozniej upomni sie o swoje i to z nawiazka- czytaj kalorie. druga sprawa to taka, ze te Sudafedy to dzialaja tylko pierwszego dnia, na drugi dzien trzeba juz zjesc 2 paczki, zeby cos podzialalo, w dodatku siada na nerki niemilosiernie. nie polecam.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Dieta i trening lub DNP na tym forum chyba można trgo typu substancje polecać ? Jest fent jest krokodyl to co to dnp
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Rady takie , ze bierzesz efke+kofe+ aspirynę przed treningiem z pol h. Jak nie masz dojścia do efki to radziłbym tussi w tab 6 sztuk starczy. No chyba , ze Ty nie cwiczysz i diety nie masz to jak kolega wyzej pisal dnp, ale nie polecam bo jeszcze sie przekrecisz
Uwaga! Użytkownik U94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.