Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Hej, mam pytanie do osób, które znają się w temacie jak działa tramadol.

Ostatnio zażyłem 120mg tramadolu, ogólnie o sporo wydłużył mi się czas dojścia.

Czy zna ktoś substancję, którą zadziała podobnie do tramadolu (opóźni wytrysk). Nie chce żreć za każdym razem trampka, bo to droga do nałogu.

Wyczytałem o dapoksetynie, ale czy są jeszcze inne substancje, które podobnie zadziałają? (alko,ketony odpadają.)
  • 653 / 172 / 0
Sulpiryd też poniekąd tak działa ale to neuro więc nie wiem czy warto się pakować. Może czasem wystarczy kieliszek wódki?
  • 12443 / 2419 / 0
Nie polecam brania takich leków w celu opóźnienia dojścia xD Haloperidol w takim razie też się sprawdzi.
  • 493 / 102 / 0
Po Sulpirydzie to w ogóle chyba ciężko żeby stanął, przynajmniej u mnie tak było %-D Ba, nawet mi się nie chciało to nawet nie było potrzeby żeby stawał %-D Paskudny lek, już go nie biore.
  • 1037 / 242 / 0
12 lutego 2022jezus_chytrus pisze:
Nie polecam brania takich leków w celu opóźnienia dojścia xD Haloperidol w takim razie też się sprawdzi.
HAHAAH dobre ten koleś wszędzie sulpiryd poleca jakby to było rozwiązanie na wszystko haha kurwa nie mogę jest maga bezpieczny mimo że to neuroleptyk, a wszyscy wiemy jaka to klasa leków XD

Żeby nie robić off topu z powodu takiej pierdoły to możesz kupić sobie maść znieczulającą wysmarować pałkę london kondom i będziesz ją walił aż sama będzie prosić żebyś przestał.
  • 968 / 96 / 0
  • 823 / 245 / 0
U mnie zażycie DXM nawet w dawkach typowo medycznych skutkuje dużym opóźnieniem wytrysku. Czasem do tego stopnia, że staje się to już uciążliwe i się człowiekowi odechciewa.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 3455 / 555 / 2
wenlafaksyna efectin er lek na depresje bardzo mocno hamuje dojście jako taka ciekawostka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 242 / 0
Umiarkowane dawki kodeiny 240mg, spokojnie opóźni wytrysk.
  • 493 / 102 / 0
Na fajny art się natknąłem "Dapoksetyna w leczeniu przedwczesnego wytrysku", ale omówione są też inne leki http://www.przeglad-urologiczny.pl/artykul.php?2494
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.