Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
Nie potrzebowałem od was rad jak ćwiczyć tylko o rozeznanie spośród stimsów.

brutal - z moim stażem i poziomem zaawansowania jestem już na etapie odżywek.... domięśniowych :P Wierz mi, że stymulanty na siłce są powszechnie stosowane - nie mówię tu o tych nastoletnich patykach, którzy tylko ławki zajmują tylko o poważnych ludziach.

szpak123 - wybacz, ale nie masz kompetencji aby mi udzielać rad :P.

5zł - A byłeś kiedyś na siłowni? Zabrzmiało to strasznie protekcjonalnie, daj spokój ziom - ja już na siłce powoli zęby zjadam.

Słowem wytłumaczenia: stims mi potrzebny NIE do stosowania ciągłego, raczej cyklicznego, lub w dni, kiedy brak motywacji. kofeina na mnie nie działa, lub powoduje jakieś tam słabe zmęczenie; odżywki oparte o 1,3dimethylamyaline i inne wynalazki działają za długo i do tego senny zjazd się pojawia, a stymulacja nie jest na odpowiednim poziomie (no i ta cena).

Dobra huj z tym, zostaje efedryna i tego się w sumie spodziewałem.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 211 / 1 / 0
Łagodnie działające stymulanty w niewielkich dawkach przy zachowaniu minimum zdrowego rozsądku nie są niczym złym przed treningiem siłowym.
Dużym powodzeniem cieszą się suplementy przedtreningowe zawierające geraminę (1,3 Dimethylamylamine). Jack3d, Mesomorph, noxpump, neurocore - to przykładowe produkty.
Całkiem dobrze sprawdza się też geramina w czystej postaci.
Nie wszyscy jednak dobrze reagują na ten związek. Sporo osób skarży się m.in. na nerwowość, kłopoty z potencją i nieprzyjemne zejścia.
Długotrwałe stosowanie to oczywiście więcej skutków ubocznych. Dlatego o ile stosowanie geraminy przed treningiem wg mnie ma sens, o tyle ciągłe stosowanie np. w formie spalacza tłuszczu (a jest sporo spalaczy z 1,3 w składzie, zwłaszcza od czasu zbanowania efedryny) jest niezbyt dobrym pomysłem.

Hehe rozpisałem się o 1,3 a tu widzę kolega zna temat.
Mi osobiście efedryna w niewielkich dawkach bardziej odpowiadała niż geramina.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1167 / 13 / 0
a masa nie spada po dragach? nie wypocisz wiecej na stymulantach?
  • 811 / 5 / 6
szpak123 - wybacz, ale nie masz kompetencji aby mi udzielać rad :P.
Spokojnie, chciałem dobrze ;-) Jako osoba ćwicząca(dawniej sztuki walki, teraz głównie siłowo/wytrzymałościowo) od dłuższego czasu po prostu pomyślałem żeby o tym wspomnieć, nie wiedziałem, że ćwiczysz jak tu wspomniałeś zaawansowanie.

Pozdrawiam :-D
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
To jest dopiero ćpanie na sportowo a nie ... %-D
  • 1615 / 28 / 0
Poćwicz regularnie "na sucho" z 3 miesiące a później wprowadź odżywki i suplementy dla lepszych efektów. Legalne oczywiście, bo sterydy to gówno. Jedyne ich uzasadnione użycie jest wówczas jak ktoś trenuje wyczynowo, ale to wtedy odbywa się pod okiem trenera.

Narkotyki nie idą w parze z siłownią.
  • 76 / 2 / 0
nie ma sensu walenia stymulantów na siłownię. Raz możesz po prostu przedobrzyć. " A mam jeszcze siłę, zrobię jeszcze serię, a w sumie to jeszcze dorzucę obciążenia."

Łatwo się przeforsować,albo nawet po spalać mięśnie.

Pompa jest o wiele większa, jednak znika o wiele szybciej, a efektów brak.

Siłowania to rozwój ciała i umysłu, nie dorzucaj do tego żadnych narkołyków.
  • 2362 / 28 / 0
tego rozwijania umysłu na siłowni to zazwyczaj nie widać
BS
  • 1951 / 14 / 0
@0202122: Czytałeś, że on napisał, na jakim jest poziomie? Wywnioskowałem z jego postu, że "Poćwicz regularnie "na sucho" z 3 miesiące" to miał kilka lat temu :)

Ja polecam ze swojej strony... Uwaga, uwaga.... Methiopropaminę, albo 2-AI. Oba nie obciążają serducha mocno (przynajmniej w moim przypadku), oba dość ostro po dopaminie jadą. Problem jest jeden, pierwsze drogie, drugiego nie ma.
  • 1615 / 28 / 0
@up
Nie doczytałem, faktycznie. Pardon.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.