Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
^ nie wiem skąd jesteś, ale na mazowszu te x lat temu trafić na czyste zioło to był niezły fart, a i tak wtedy każdy był cwany i dawał mniej niż się powinno, bo i tak miał "unikat" XD oczywiście cały post dotyczy indorów i sortów mniej prywatnych
ja ostatnio trafiłem na jakieś zioło strzelające czyli z briksem (ew. podobno saletrą, ale to raczej miejska legenda), albo węglące się (czyli raczej cukier) wiele lat temu, nie wiem dokładnie, ale spokojnie z 5 lat temu, jak nie lepiej. czasy dojebanego zioła to czasy lat 2007 (największa tragedia była jakoś 2007-2008)-2011, powiedzmy taki mój strzał, a przynajmniej z mojego doświadczenia i pamięci coś takiego wychodzi
to ogólnie dawno i nieprawda, teraz zamiast takich wynalazków jest brązowe, ciężkie zioło, które klepie słabo ale ogólnie wiem że jest taniutkie, mimo wszystko nie polecam
a tak to na szczęście, dla nas konsumentów, zioło jest świetnej jakości bez problemu dostępne, tylko średnia cena to 5 dyszek w większych miastach, niby drogo jak kiedyś było po 30, ale wtedy płaci się za coś naprawdę dobrego. te opcje po 4 dyszki to loteria niestety
Potocznie nazywa się to „zgniot” albo „ziemniak” i praktycznie nikt tego nie bierze
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.