Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 135 / 14 / 0
16 września 2017AntonSpakara pisze:
Szukam legalnego, skutecznego i w miarę bezpiecznego środka, który (kolejność ma znaczenie):

1. obniży kortyzol (inhibitor kortyzolu),
2. obniży estrogen (inhibitor aromatazy),
3. zwiększy testosteron (inhibitor aromatazy).

Nie chcę czegoś, co według badań działa, ale ludzie biorą po kilka g przez parę miesięcy i nie widzą różnicy (wit. C?).
ANASTROZOL najlepiej na estrogen dawki zalezne od poziomu estro, zrob/wrzuć badania

na testosteron - długi estr testosteronu (enan/cypio) 250mg e3d/e4d/e5d ew mix (apteka omka) nawet do e7d jak nie lubisz zastrzyków.
Zależy jak wolisz i jak wysoko chcesz mieć teścia

Na kortyzol nie rob nic, leż w łóżku i rob tylko to, co chcesz. Czyli nadal nic.
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
21 października 2017Mendeleev pisze:
Szukam legalnego, skutecznego i w miarę bezpiecznego środka, który (kolejność ma znaczenie):

Nie chcę czegoś, co według badań działa, ale ludzie biorą po kilka g przez parę miesięcy i nie widzą różnicy (wit. C?).
ANASTROZOL najlepiej na estrogen dawki zalezne od poziomu estro, zrob/wrzuć badania

na testosteron - długi estr testosteronu (enan/cypio) 250mg e3d/e4d/e5d ew mix (apteka omka) nawet do e7d jak nie lubisz zastrzyków.

Na kortyzol nie rob nic, leż w łóżku i rob tylko to, co chcesz. Czyli nadal nic.

Jakie są
  • 9304 / 1809 / 2
21 października 2017Mendeleev pisze:

Na kortyzil to masz glutamine, tauryne i cala rodzine zen szenia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 404 / 40 / 0
21 października 2017TiJaz pisze:
Nie wiem jakie avatary Ty tam zapodajesz, ale:
@oxandrolon - Anavar z nexium

Nexium, anavar - 100tbl , 10mg tbl - koszty max 200zł
Ja nie biore sterydów,ale mój ziomek,który sprowadzał sterydy z Mołdawii i Egiptu x lat podał te same liczby co ty,zeby rozpoznać podróbke...Sorry ale jest on bardziej wiarygodny niz ty,bo siedzi w tym 30 lat...aż smiechłem jak napisałes
Nexium, anavar - 100tbl , 10mg tbl - koszty max 200zł,bo to malo rozgarnieci ludzie pchali Sebą na osiedlu
  • 863 / 122 / 5
Nie chciałem Cie urazić.
Mówimy o tym samym tak ? U "sebixa" dokładnie 160zł. Nie będę się kłócił, może faktycznie jestem robiony w balona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[ external image ]
  • 135 / 14 / 0
Jemu chodzi o to, że orale opócz mety i wina podrabia sie na potęgę i żeby mieć pewność taką paranoiczną stuprocentową, to wtedy te zabaweczki są drogie. Jak np primka z tureckiej apteki - pewna 100% ale koszta tygodniowe wieksze niz HGH
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 7 / 0
Hej. Co na pierwszy cykl ? Myślałem o tesciu. Tylko nie wiem jaki i co ew do tego....
  • 202 / 15 / 0
Testo jakiś długi solo na 1 raz będzie spoko, najlepiej enan ale cypio też będzie dobrze. Ja osobiście polecam lgd ale to nie jest saa tylko sarm.
  • 96 / 7 / 0
Lgd ?
  • 2 / / 0
coś na recepte, z apteki, tylko bez zatrzymywania wody ? Kiedyś ostro w temacie, ale teraz zerowa tolerancja. Coś delikatnego, deka ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.