Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 135 / 14 / 0
16 września 2017AntonSpakara pisze:
Szukam legalnego, skutecznego i w miarę bezpiecznego środka, który (kolejność ma znaczenie):

1. obniży kortyzol (inhibitor kortyzolu),
2. obniży estrogen (inhibitor aromatazy),
3. zwiększy testosteron (inhibitor aromatazy).

Nie chcę czegoś, co według badań działa, ale ludzie biorą po kilka g przez parę miesięcy i nie widzą różnicy (wit. C?).
ANASTROZOL najlepiej na estrogen dawki zalezne od poziomu estro, zrob/wrzuć badania

na testosteron - długi estr testosteronu (enan/cypio) 250mg e3d/e4d/e5d ew mix (apteka omka) nawet do e7d jak nie lubisz zastrzyków.
Zależy jak wolisz i jak wysoko chcesz mieć teścia

Na kortyzol nie rob nic, leż w łóżku i rob tylko to, co chcesz. Czyli nadal nic.
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
21 października 2017Mendeleev pisze:
Szukam legalnego, skutecznego i w miarę bezpiecznego środka, który (kolejność ma znaczenie):

Nie chcę czegoś, co według badań działa, ale ludzie biorą po kilka g przez parę miesięcy i nie widzą różnicy (wit. C?).
ANASTROZOL najlepiej na estrogen dawki zalezne od poziomu estro, zrob/wrzuć badania

na testosteron - długi estr testosteronu (enan/cypio) 250mg e3d/e4d/e5d ew mix (apteka omka) nawet do e7d jak nie lubisz zastrzyków.

Na kortyzol nie rob nic, leż w łóżku i rob tylko to, co chcesz. Czyli nadal nic.

Jakie są
  • 9298 / 1807 / 2
21 października 2017Mendeleev pisze:

Na kortyzil to masz glutamine, tauryne i cala rodzine zen szenia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 404 / 40 / 0
21 października 2017TiJaz pisze:
Nie wiem jakie avatary Ty tam zapodajesz, ale:
@oxandrolon - Anavar z nexium

Nexium, anavar - 100tbl , 10mg tbl - koszty max 200zł
Ja nie biore sterydów,ale mój ziomek,który sprowadzał sterydy z Mołdawii i Egiptu x lat podał te same liczby co ty,zeby rozpoznać podróbke...Sorry ale jest on bardziej wiarygodny niz ty,bo siedzi w tym 30 lat...aż smiechłem jak napisałes
Nexium, anavar - 100tbl , 10mg tbl - koszty max 200zł,bo to malo rozgarnieci ludzie pchali Sebą na osiedlu
  • 863 / 122 / 5
Nie chciałem Cie urazić.
Mówimy o tym samym tak ? U "sebixa" dokładnie 160zł. Nie będę się kłócił, może faktycznie jestem robiony w balona.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[ external image ]
  • 135 / 14 / 0
Jemu chodzi o to, że orale opócz mety i wina podrabia sie na potęgę i żeby mieć pewność taką paranoiczną stuprocentową, to wtedy te zabaweczki są drogie. Jak np primka z tureckiej apteki - pewna 100% ale koszta tygodniowe wieksze niz HGH
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 7 / 0
Hej. Co na pierwszy cykl ? Myślałem o tesciu. Tylko nie wiem jaki i co ew do tego....
  • 202 / 15 / 0
Testo jakiś długi solo na 1 raz będzie spoko, najlepiej enan ale cypio też będzie dobrze. Ja osobiście polecam lgd ale to nie jest saa tylko sarm.
  • 96 / 7 / 0
Lgd ?
  • 2 / / 0
coś na recepte, z apteki, tylko bez zatrzymywania wody ? Kiedyś ostro w temacie, ale teraz zerowa tolerancja. Coś delikatnego, deka ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.