Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 486 / 26 / 0
i chuj wam po tej pompie jak nawet bez wspomagaczy nie będziecie w stanie iść na trening? xD
Odnoszę wrażenie, że większość z was chyba nawet nie ruszyla dupska na siłownie a już o dopingu myśli....
ciris@tutanota.com
  • 683 / 112 / 0
Chciałem z grubsza to samo, ale bardziej dyplomatycznie przekazać.

Każdy swój rozum ma i zrobi jak zechce. Ziomeczki ogarnięte są, stuff skołują, rzetelną poradą poczęstują. Najwyżej rozjebie go jak Hulk, ale do wersji beta:

[ external image ]

Też szacun. Moc jest!

[a propo to zachodzę w głowę, co wątek o koksowaniu robi w dziale prozdrowotnym, hajp nie przestaje zadziwiać]
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 20 / / 0
Wybijcie sobie z głowy mete i inne orale. Pierwszy cykl tylko testosteron.
Skutki uboczne są zależne od substancji czynnej a nie od długości estru. Niektórzy mogą mieć trochę inne odczucia co do działania poszczególnych rodzajów tesosteronu, ale jego właściwy wpływ na organizm, będzie zawsze identyczny.
Propionat jak najbardziej ok, ale jeżeli nie chcecie się kłuć co drugi dzień to lepszym rozwiązaniem będzie enanthan lub cypionat.
  • 3444 / 715 / 9
Mam w łapie Methanex Nexium 10 mg methadienone. Dobre to to? Byndzie?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 863 / 122 / 5
Tak. Dokup leki osłonowe, min ten hepatil. No i dietę zorganizuj bydzie git :)
[ external image ]
  • 20 / / 0
W trakcie cykli ze środkami jadącymi po wątrobie warto suplementowac NAC
  • 31 / 2 / 0
na wątrobe to chyab heparegen najlepszy, oczywiscie jak zawsze pod górke, czyli jest na recepte
  • 59 / 15 / 0
Ja pierdole, ludzie.. jezeli chcecie posiasc jakakolwiek pozyteczna wiedze na temat sterydow anabolicznych/sarmow (to juz lepiej SAA walic niz sarmy ktore nie sa prawie w ogole zbadane) to idzcie od razu na SFD.PL a nie szukacie informacji na forum dla cpunow. Kurwa, jak widze posty typu 'meta na pierwszy raz' lub 'dlugie estry na poczatek' to nie wiem czy sie smiac czy plakac :nuts: . Koles ktory doradza takie rzeczy jest (dopasuj sobie do siebie):

A) Gimbusem, ktory sie nasluchal glupot od kolegow z piwnicy
B) kretynem
C) Gosciem, ktory nigdy powaznie nie cwiczyl i zapewne nie trzymal michy dluzej niz kilka miesiecy (daj Boze)

Zanim sobie spierdolisz uklad hormonalny gorzej niz przez cpanie za pieniadze mamusi to wydaj kase na badania hormonow. Pisalem o tym w moim wczesniejszym poscie. Orali na pierwszy raz nawet nie tykaj chyba ze chcesz przyjebac 'zajebistej' masy na miesiac z czego zostanie.... NIC %-D . A nie, sory.. zostanie Ci ewentualnie ginekomastia i rozjebana watroba ;) Tak, kochani. Nawet po glupiej mecie mozna dostac gino, ze jednego prostego wzgledu. KAZDY JEST INNY.

Wez chlopie wylicz kalorie, pocwiczyc te jebane 12 miesiecy chociaz na suplach, przy trzymanej dobrze misce i zobaczysz. Wtedy ewentualnie sie bierz za SAA (i tak nie polsuchasz bo chcesz byc zajebistym koksem tak jak ulubieni jutuberzy %-D haha). Jezeli juz cos na pierwszy raz to TESTOSTERON PROPIONAT i na tym koniec. Tak, jeden srodek, krotki estr. Dlaczego? Bo dzieki temu w razie jakichkolwiek powiklan czy komplikacji srodek jest po krotkim czasie wydalony z organizmu i tyle.

Polecam poogladac sobie Michala Piechosia na YT od poczatku. W miare fajnie tlumaczy co z czym. Albo serie 'Ben tells' na kulturystykaonline. Pozdro.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 5074 / 870 / 0
Wrzuce swoje 3 grosze bo kiedyś ćwiczyłem i coś tam wiem. Ćpanie i ćwiczenie nie idzie w parze :D Co się zyska, to się straci zwłaszcza jak się ćpa stymulanty. Dobrze jest jednak wyglądać na nie ćpuna.
Technika wykonywania ćwiczeń jest bardzo ważno, bez tego można się nieźle nadwyręzyć..
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 59 / 15 / 0
No, to na pewno. Warto zaglądnąć w dział trening np na sfd.pl lub kfd.pl i skupić się na początek na FBW (full body workout). Wypadałoby również przejrzeć na youtube podstawy wykonywania danych ćwiczeń złożonych/wielostawowych.

Ogólnie stymulanty/opiaty z treningiem w parze nie idą ale siłownia bardzo fajnie potrafi zarażać i wejść w krew, szczególnie jak widzi się po sobie efekty. Moim zdaniem to najlepsza forma sportu jak ktoś jest np. na odstawce dragów. Z czasem nabierzesz sił, pobudzisz apetyt a jak będą efekty to i psycha trochę na plus. Także polecam. Ale w anaboliki to bym się nie bawił na początku. Ja ćwiczę już sporo czasu a jeszcze SAA nie tykałem. Nie dość, że potrzebna do tego jest wiedza, doświadczenie w treningu siłowym to jeszcze sporo kasy żeby nie zrobić sobie krzywdy.

nie cytuj posta znajdującego się nad Twoim; wycięto cytat /reisende
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.