Cześć, nie jestem pewien czy w dobrym miejscu temat, ale po długim namyśle postanowiłem napisać tutaj. Mam prośbe do kogoś kto sie orientuje co jest dostępne w norym jorku. Mam bardzo łatwy dostęp do kolejno: trawa, ecstasy i kokaina. Problem polega na tym że mało kto z amerykanów wie co to wogóle jest amfetamina. Wogóle chciałbym spróbować wielu rzeczy ale trudno tu o inne niż trzy z powyższych. Wiedzą co to meth, ale tez nie moge sie doczekać, lsd prędzej ale też nie ma. Mam ogromną ochotę na amfe i nie wiem czy wogóle jest sens szukać dalej, a da sie może przesłać z Polski? Próbował ktoś w liście lub podobnie? Można też dostać grzyby z tym że kompletnie inne niż w Polsce. Wiecie może coś więcej na temat sytuacji w NY? Pozatym byłbym wdzięczny za jakieś propozycje na sposoby w jakie moge sobie urozmaicić weekendy tj. na przykład czy koke najlepiej jest w nos? albo wiecie może coś o sytyacji prawnej na temat Efedryny? Bo widze że zdania są podzielone, jeszcze mam ochote na spróbowanie browna tyle że też nie wiem jak to jest tutaj, amerykanie wogóle mają jak chodzi o dragi całkiem inny świat niż w Polsce, jest może ktoś kto tu mieszka?
Sory za chaotyczny temat, mam nadzieje że nie powielam ale nic nie znalazłem, a nie wiem już kogo pytać i jak sie do tego zabrać, a widze że jak tutaj nie znajde odpowiedzi tu nigdzie nie znajde. Dzięki, pozdrawiam
Edit: Wiecie może co mogę nabyć w aptece? Może jakieś nazwy amerykańskie, lub zamówić coś na necie. Będe wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi ;)
jak chcesz miec najlepsze bialko tamtejsze (meth) , to sie przeprowadz na zachod ... do cali. najlepiej San diego i okolice . bo chyba wiekszosc teraz tamteszego to z meksyku maja.
amfetaminy takiej jak w Polsce to nie produkuja tam.
ja bym kupowal koks przeciez to jest lepsze
brauna w NY tez nie ma, tam jest heroina z kkolumbi , w proszku biala lub bezowa juz zmieszana z kwaskiem do rozpuszczania (czyli nienadawalne do spalania jak to robic chcesz)
a gdzie moge znaleźć tą efedryne? o meth pytałem, ale doczekać sie nie moge i już chyba nic z tego nie będzie, lsd wogóle powiedzieli mi że nie te lata a o here jeszcze nie pytałem. Też nie jestem rasistą ale jeden czarny próbował nas już kręcić jak sie da i skończyliśmy współpracę, chociaż szkoda bo był niezawodny jak chodzi o dostępność - zawsze :D ale teraz bierzemy od ruskich i musze powiedzieć że mają pierwszą klase jak chodzi o X i koks, trawe zresztą też.
@KOPYTO
widze że masz całkowitą rację, a jak chodzi o heroina to moge ją tylko wstrzyknąć?? Wolałbym jeśli już wciągnąć.
Dzięki za odpowiedzi
interesuje mnie za ile mozna kupic tam koks i inne ciekawe rzeczy , jak jest z jakoscia i od jakich narodowosci najlepiej
dzieki i pozdro
problem_child pisze: nikt nie wie jakie kary przewiduje prawo w stanie Illinois za posiadanie palonka ?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.