Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
W każdym razie, u mnie wspomnienia z brania retardow jak nie bylem na SSRI to fajne ciepelko, bardzo dobry humor i mocna pozytywna energia. Teraz będąc na SSRI no czuć, że działa słabiej, ale nadal fajnie. Ból jak zawsze niweluje elegancko, i zajebiście na trampku się siłkę robi
@Zduty ogolnie przy rezygnacji z esci powinien tram dzialac tak ladnie jak wczesniej. Co do opipramolu, nie mam pewnosci, ale w teorii tez dzialanie lepsze by bylo na korzysc trampka, niz gdybys mial brac na esci
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
@Dmjk
paroksetyna (np. Xenator) i fluoksetyna (np. Seronil) jedynie obniżają działanie przeciwbólowe tramadolu. :)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.