Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 586 / 123 / 0
@stuk
Mnie podbite alprą trzymało znacznie dłużej.
Też przy tianeptynie rekreacyjnie jeśli juz sie to robi warto nie na raz ładować dawkę bo wjazdu to to i tak nie ma tylko wrzucałem po 3-5 tabs co pół godziny przez co było grubo jak dla mnie i trwało to łącznie od pierwszych do after efektów jakies 4-5 h a zaznaczę że ledwo odczuwam 3 duże paki thio (tzn czuję że coś wziąłem ale nie mam nawet 1/3 efektów które miałem przed wyjebaniem tolerki)
  • 213 / 46 / 0
28 marca 2022stuk pisze:
@Uszkodzonabania Tak Tianesal i zamieniki jak pisałem wyżej z benzo najlepiej i nie przed snem, bo psują spanie.Na razie nic nie znalazłem o delegalu.Wątpie, że zrobią delegal tego leku.Najpierw zabrali by się na przykład za Tramal.
Zrobią delegal, a raczej wpiszą tianeptynę na listę kontrolowanych substancji i będzie ekstremalnie rzadko wypisywana. Odbędzie się to po prostu w tym syfie zwanym krajem z kartonu polin ze znacznym opóźnieniem, tak jak ze wszystkim - typu moda na zarost czy okulary ray ban - we francji, rosji i wielu krajach już delegalizują tianeptynę.
To samo czeka pregabalinę, która w angli też już jest na liście dragów i karają za nią naprawdę srogo w UK jak nie masz recepty.
Tianepyta w postaci soli sodowej, czyli taka jaka jest dostępna tylko w polskich aptekach. wrzucana w ilościach hurtowych (ala thiocodin) to świetny sposób na dorobienie się żółciowego zapalenia żołądka i to sprawdzone info.
  • 1396 / 88 / 2
@PeterDoherty Tylko, że farma potrafi wywierać nacisk.Nie bez powdu kodenia jest dalej legalna, tramadol nie zdelegalizowany i zioło w leczeniu bólu zdemonizowane.Dobrze znamy historie na przykład oksykodonu.
action movie:gun:
  • 213 / 46 / 0
Nie porównuj tego gówna (tianeptyna) do oksykodonu.
Może wreszcie poświęcę za kilka dni pakę Coaxilu i zrobię konwersje z tej żrącej i nic nie wartej soli sodowej do chlorowodorku tianeptyny - powinno być milion razy lepsze w postaci HCl.
  • 190 / 19 / 0
Mowicie ze mozna przy tym pic ile wlezie. To ile tego coaxilu trzeba wziac zeby odczuć jakieś efekty? Jestem po 200 ml wody i 3 piwkach. 25 mg coś da ? Tolerki nie mam bo tylko 2 dni bralem po 1 tabsie. Ostatnia dziś o ok 8 rano wiec jak teraz dorzucę 2 będzie ok? Więcej i tak nie ma
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2022 przez Lurcik, łącznie zmieniany 4 razy.
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 213 / 46 / 0
Dawka rekreacyjna, dobra na początek to jeden listek - czyli 125 mg.
Zaznaczam, że to tylko moja opinia. Za oceanem (USA) ładują to na gramy.
  • 449 / 101 / 0
Nie tylko za oceanem. Ja to kiedys walilam oporowo i moje spaczone pojecie dawkowania tego wynalazku doprowadzilo do grubego przedawkowania z atrakcjami.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 190 / 19 / 0
Czyli rozumiem ze z 25 mg nawet z alko, mj , zolpidem 20mg i mam jeszcze 7 rolek piątki nic z tego nie będzie?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2022 przez Lurcik, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 213 / 46 / 0
Będzie bomba ale tianeptyny to nie wyczujesz. Zresztą ona dziwnie i subtelnie działa. Taki tramal w wersji demo.
  • 586 / 123 / 0
Zbombilem sie ponad 40 tabsami (NIE PRÓBUJCIE BO TO GŁUPIE JAK SKURWYSYN) i .... no właśnie przedawkowałem chyba bo mocno na rzygi brało i problemy z oddychaniem itp
Jednak puscilo mnie po godzinie lub dwóch i jeszcze troszkę trzymało jednak bez szału.
Pierwsze kilka razy było spoko ale było na podkładzie z pregabaliny i zajedzone alpra.
Odkochałem się i jednak do oksy nie ma podjazdu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.