nie cytuj posta bezpośrednio nad Twoim {Demis}
Ja to brałem gdzieś trzy miesiące i z zejścia jedyne co zauważyłem to okropna senność, dosłownie tydzień spałem i nie miałem energii na nic
Ale odstawiałem już różne leki i w porównaniu np. z benzo odstawienie tego to pryszcz, nie ma czego się obawiać. Odstawiłem w zasadzie z dnia na dzień, zresztą z błogosławieństwem lekarza.
Fajny lek ogólnie, tak jakby wrzucać mikrodawki kodeiny 3x dziennie plus cośtam delikatnie serotoninę smyra. Dla chadowców w miarę bezpieczna alternatywa antydepresantów, dla niechadowców jako łagodny lek antydepresyjny; ja bym to widział np. w problemach adaptacyjnych, w stresie o charakterze przejściowym itp. Szybko się wchodzi, szybko działa ale słabo, łatwo się schodzi. Idzie się naćpać fajnie jak ktoś się uprze, ale tylko pierwsze razy są wydajne, lepiej zostawić "terapeutycznie".
Mam do was pytanie - liczę, że pomożecie.
Czy tianpetyna pomaga w przedwczesnym wytrysku ?.
Chodzi o to, że brałem paroksetyne i pomaga bardzo ale dużo ma efektów ubocznych.
Czy tianpetyna wspomożę tą kwestie ?. Pomoże czy zaszkodzi ?.
Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Dobrej nocy.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.