Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
coaxil wszedl mi z opoznieniem, jak wszystko. w sumie dziwnie, nie umiem jakos onkretnie opisac, co mi 'jest', ale to mily poranek

/ w sumie bylo swietnie, pozniej polozylam sie do lozka i bylo naprawde 'blogo'. generlanie nie spodzieawalam sie, ze az tak mnie poklepie, ale w sumie bylo warto. no, moze poza swedzeniem, ale opanowalam sie jakos
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2009 przez fever ray, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 454 / 26 / 0
Na mnie ten lek działał niemal do złudzenia podobnie jak substancje lotne -rozpuszczalnik czy farba olejna...permanentne naćpanie ,silna derealizacja ... 1 dzien -wyrzut dopaminy i subtelne pobudzenie ..potem efekt odurzenia bardzo wyrażny...
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Rekreacyjnie i dożylnie brali jacyś ruscy. Potem filmik z ich przegniłymi kończynami robił furorę w internecie.
Brałam leczniczo i nie byłam zadowolona - prawie cały czas towarzyszył mi wkurw.
Przepustka do silniejszych antydepresantów.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 454 / 26 / 0
ogladałem ten film.. paru ćpunów którym przez ich własną głupotę odpadało ciało... coaxil czesto łaczy sie z innymi antydepresantami...
  • 66 / 2 / 0
Lek się nie nadaje do rekreacji. Gdzieś na neurogroove był raport nawet w którym koleś opisywał jak zjadł babcine tabletki (coaxil właśnie) i nie było za fajno...Więc drodzy miłośnicy środków psychoaktywnych... tego się poćpać nie da;] Po jednorazowo przyjętej dużej dawce można popłynąć w siną dal... %-D Lek ma zdecydowanie działanie długofalowe coś jak SSRI (sam lek należy do SSRE) Mam przyjaciółkę która to bierze i ponoć wycisza i nie stresuje się tak bardzo różnymi sprawami. Stwierdziła że komfort psychiczny bardzo się poprawił po tym i nie ma napadów depresyjnych.
"Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś, kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest."
  • 4 / / 0
Moze ktos wie jak przerobic tableteczki 12,5 mg do iniekcji dozylnej tak jak w/w ruscy ?
  • 641 / 16 / 0
Są łatwiejsze sposoby na utratę ręki, zatrudnij się przy żniwach i wpadnij pod kombajn ;-)
  • 4 / / 0
podbijam.

probowalem przez husteczki w strzykawce to wyszla mi jakas piana/zawiesina.
  • 1931 / 316 / 0
Dostałem Coaxil na problemy z bezsennością. Tu moje pytanie:
Zdarzyło mi się dwukrotnie spróbować leków z grupy SSRI (chyba asertin i coś jeszcze nie pamiętam), raz 50 mg i drugi raz 150 mg. W żaden sposób na mnie to nie podziałało, plus żadnych efektów ubocznych. Chciałem to spróbować rekreacyjnie co prawda, ale ten Coaxil który jakoby jest SSRE chcę brać normalnie - bezsenność jest naprawdę uciążliwa. Czy to na mnie w ogóle podziała?
  • 454 / 26 / 0
Pobierz go 3 tyg i wtedy ocenisz czy Ci pomógł czy nie..to naprawde dobry lek,niedoceniany przez wielu lekarzy...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.