Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
coaxil wszedl mi z opoznieniem, jak wszystko. w sumie dziwnie, nie umiem jakos onkretnie opisac, co mi 'jest', ale to mily poranek

/ w sumie bylo swietnie, pozniej polozylam sie do lozka i bylo naprawde 'blogo'. generlanie nie spodzieawalam sie, ze az tak mnie poklepie, ale w sumie bylo warto. no, moze poza swedzeniem, ale opanowalam sie jakos
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2009 przez fever ray, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 454 / 26 / 0
Na mnie ten lek działał niemal do złudzenia podobnie jak substancje lotne -rozpuszczalnik czy farba olejna...permanentne naćpanie ,silna derealizacja ... 1 dzien -wyrzut dopaminy i subtelne pobudzenie ..potem efekt odurzenia bardzo wyrażny...
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Rekreacyjnie i dożylnie brali jacyś ruscy. Potem filmik z ich przegniłymi kończynami robił furorę w internecie.
Brałam leczniczo i nie byłam zadowolona - prawie cały czas towarzyszył mi wkurw.
Przepustka do silniejszych antydepresantów.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 454 / 26 / 0
ogladałem ten film.. paru ćpunów którym przez ich własną głupotę odpadało ciało... coaxil czesto łaczy sie z innymi antydepresantami...
  • 66 / 2 / 0
Lek się nie nadaje do rekreacji. Gdzieś na neurogroove był raport nawet w którym koleś opisywał jak zjadł babcine tabletki (coaxil właśnie) i nie było za fajno...Więc drodzy miłośnicy środków psychoaktywnych... tego się poćpać nie da;] Po jednorazowo przyjętej dużej dawce można popłynąć w siną dal... %-D Lek ma zdecydowanie działanie długofalowe coś jak SSRI (sam lek należy do SSRE) Mam przyjaciółkę która to bierze i ponoć wycisza i nie stresuje się tak bardzo różnymi sprawami. Stwierdziła że komfort psychiczny bardzo się poprawił po tym i nie ma napadów depresyjnych.
"Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś, kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest."
  • 4 / / 0
Moze ktos wie jak przerobic tableteczki 12,5 mg do iniekcji dozylnej tak jak w/w ruscy ?
  • 641 / 16 / 0
Są łatwiejsze sposoby na utratę ręki, zatrudnij się przy żniwach i wpadnij pod kombajn ;-)
  • 4 / / 0
podbijam.

probowalem przez husteczki w strzykawce to wyszla mi jakas piana/zawiesina.
  • 1931 / 316 / 0
Dostałem Coaxil na problemy z bezsennością. Tu moje pytanie:
Zdarzyło mi się dwukrotnie spróbować leków z grupy SSRI (chyba asertin i coś jeszcze nie pamiętam), raz 50 mg i drugi raz 150 mg. W żaden sposób na mnie to nie podziałało, plus żadnych efektów ubocznych. Chciałem to spróbować rekreacyjnie co prawda, ale ten Coaxil który jakoby jest SSRE chcę brać normalnie - bezsenność jest naprawdę uciążliwa. Czy to na mnie w ogóle podziała?
  • 454 / 26 / 0
Pobierz go 3 tyg i wtedy ocenisz czy Ci pomógł czy nie..to naprawde dobry lek,niedoceniany przez wielu lekarzy...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.