ODPOWIEDZ
  • 78 / 1 / 0
Witam. Są tutaj wśród was ćpunki osoby dbające o dietę i sportowy tryb życia? Wiem, że są, jednak tematy się nie pojawiają, a z pojedynczych postów w tasiemcu nie wywiązuje się żadna merytoryczna dyskusja.
Uprawiacie jakieś sporty? Biegacie? Przestrzegacie zasad zdrowego odżywiania?

Na początek mam pytanie jak radzicie sobie z przekąskami gdy jesteście poza domem i przychodzi głód? Najgorszą rzeczą jest pójście do pobliskiego sklepu i kupienie słodkości. Najgorszą, ale też najszybszą i najczęściej wpadającą do głowy. Jemy słodycz, organizm zaspokaja swoje zapotrzebowanie i gitara. A kilogramy idą w górę od zbędnych węglowodanów....

Jak sobie z tym radzicie? Np. w szkole / pracy?

Przydatne linki:
http://potreningu.pl/
http://www.body-factory.pl/
http://www.bieganie.pl/
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Akurat ćpańsko pomoglo mi wyjść z czegoś na kształt początków anoreksji, w ciągu paru miesięcy zrzuciłam koło 10kg i złapałam porządną niedowage, dopiero testując różne substancje zauważyłam jak bardzo sobie spsułam organizm tymi dietami i postanowiłam troche ustabilizować sytuację :rolleyes: tak czy inaczej słodyczy nie jem od dłuższego czasu i nie sprawia mi to wielkiego problemu, serio da się opanować, z tym że teraz zamiast głodować po prostu mam ze sobą zawsze jakąś w miarę zdrową przekąskę i mniej więcej rozplanowuję co będę jeść przez cały dzień

i jeszcze dość rzadko znajduję czas, ale zaczęłam pływać. Bardzo fajna sprawa, polecam
  • 78 / 1 / 0
Mi chodzi o jakąś białkową przekąskę do pracy, są te wysokobiałkowe batony w sklepach z odżywkami, niestety do tanich one nie należą.
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Masz problemy - nie chcesz jeść słodyczy to mówisz sobie nie i już(zwykle i tak szkoda kasy na ten shit, jedynie sobie od czasu do czasu kupuje tabliczke wedlowskiej na poprawe humoru :-) ). Do szkoły/pracy zabierasz kanapki lub jak chcesz byc pro sportowiec kulturysta ryż z kurczakiem w jakimś szczelnym opakowaniu lub cos innego. W szkole zwykle od kogos biore kanapki.
  • 78 / 1 / 0
Tak, mam problem, chleb nie jest zdrowy, a ciężko mi o samodyscyplinę jeśli chodzi o słodycze zwłaszcza w okresie zimowym. Kasa to nie problem. A orzechy? To byłoby takie wyjście 'po środku'.

A wy ćpunki, przestrzegacie jakiejś diety?
  • 677 / 1 / 0
Uwielbiam wpierdalać!

Z form aktywności to sporo jeżdżę rowerem z racji tego, że mieszkam w pipidówie w której jest to najwydajniejszy sposób przemieszczania się. Lubię też biegać, czasem pyknę w nogę. Opycham się jak prosiak: jemy z Lubą duży obiad, często przy codziennych zakupach do koszyka lecą batoniki, chrupki, chipsy. Staram się też wpierdzielać jogurty, owoce, obiady u nas zawsze wzbogacone są o michę surówki. Generalnie jem dobrze, ale na dłuższą metę gdyby nie ruch to wyglądałbym jak wieprz gotowy do zarżnięcia na bekon.
delikatny jestem na zwale.
  • 1951 / 14 / 0
Ta, trenuję na siłce. Ma ktoś jakieś pomysły jak zaskoczyć mięśnie, tak żeby mi bic i barki zaczęły jakkolwiek rosnąć? Ale tylko na wolnym obciążeniu.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
wklej plan
BS
  • 78 / 1 / 0
tylko na wolnym obciążeniu
Właśnie to może być przyczyną tego, że nie rosną. Też jestem zwolennikiem wolnych ciężarów, ale biceps trzeba izolować by się powiększał.
  • 2362 / 28 / 0
Przede wszystkim trzeba zwiększać obciążenia co trening, nawet kosztem 1 czy 2 powtórzeń w serii. Jak od dłuższego czasu używa się tego samego ciężaru to organizm nie dostaje bodźców do rozrostu tkanki ponieważ dostosowany jest już do jakiegoś obciążenia.
Jak robisz np wyciskanie zza karku 10, 10, 8, 6, 4 to dołóż sobie do każdej serii jakieś 5-10kg i zrób 8, 8, 6, 4, 2
BS
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.