wchodziło lajtowo i rypało mocno.
solowo jak pociągnęłem dwa łyki to dostałem ślinotoku ;-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Tyle ze w piwie,winie,wodce jest w mniejszym lub wiekszym stezeniu i trzeba mniej lub wiecej wchlonac plynu.To tak jak fete rozcienczyc cukrem pudrem dalej będzie ta sama feta tyle ze wiecej trzeba wciagac :-O
Po kazdym alkoholu kac jest ten sam,najebanie to samo :-O
morał:ryje baniak, boli watroba nastepnego dnia, a kac przejebany, calodniowy ;/
po wodce zawsze faza w ktorej co nieco kumam, mam swiadomosc zachowaną, natomiast po spirytusie sprawa nie wyglada tak rozowo, kilka razy urwal mi sie film i obudzielm sie w lesie gdzies w zaspie sniegu ]
A co alkohol w spirytusie jest inny niz ten w wodce??? :nuts: 8-(
W spirycie wlasnie jest najbardziej czysty etanol.W wodkach i tego typu trunkach dodają roznych aromatow smakowych i innych syfow i niektorymi wodkami mozna sie struc jak chuj lub poznmiej leb boli.W piwie i winie są rozne substancje oprocz alkoholu ktore powstaly na skutek fermentacji wiec tez leb moze po tym bolec i byc kac.
Spiryt najczystszy
Glupotą jest myslenie typu"pije piwo ale to nie alkohol"
metkatynon pisze: W spirycie wlasnie jest najbardziej czysty etanol.W wodkach i tego typu trunkach dodają roznych aromatow smakowych i innych syfow i niektorymi wodkami mozna sie struc jak chuj lub poznmiej leb boli.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."