Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 162 / 5 / 0
Ja sądze że spoko ryje banię szybiej niż vodka .... Tylko brzydki w smaku. A co wy o nim sądzicie ?
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
kiedyś robiłem imprezy że z wygazowaną kolą mieszałem gdzieś 60/40 (spirit/kola) i wychodziło taniej niż wódka.
wchodziło lajtowo i rypało mocno.

solowo jak pociągnęłem dwa łyki to dostałem ślinotoku ;-)
Uwaga! Użytkownik KodeinowaKanapka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja tam nic niewiem oprocz tego ze jebie i wzyciu sie juz tego nienapije BLE!ale moj tata pewnie chetnie by sie wypowiedzial jak by tylko mial sile do mnie przyjsc i opanowal trzesiawke po ostatnim chlaniu...ciagle to chla rozcienczajac z czyms tam..
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Kac jest za to przejebany.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 128 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Alkohol co znajduje w piwie,winie,wodce,nie rozni sie niczym od spirytusu...Nie wiem nad czym tu dyskotuwac
Tyle ze w piwie,winie,wodce jest w mniejszym lub wiekszym stezeniu i trzeba mniej lub wiecej wchlonac plynu.To tak jak fete rozcienczyc cukrem pudrem dalej będzie ta sama feta tyle ze wiecej trzeba wciagac :-O

Po kazdym alkoholu kac jest ten sam,najebanie to samo :-O
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
po wodce zawsze faza w ktorej co nieco kumam, mam swiadomosc zachowaną, natomiast po spirytusie sprawa nie wyglada tak rozowo, kilka razy urwal mi sie film i obudzielm sie w lesie gdzies w zaspie sniegu :/(nie majac pojecia jak tam doszedlem ani co sie dzialo)...

morał:ryje baniak, boli watroba nastepnego dnia, a kac przejebany, calodniowy ;/
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 128 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
[quote="newbe"]
po wodce zawsze faza w ktorej co nieco kumam, mam swiadomosc zachowaną, natomiast po spirytusie sprawa nie wyglada tak rozowo, kilka razy urwal mi sie film i obudzielm sie w lesie gdzies w zaspie sniegu ]

A co alkohol w spirytusie jest inny niz ten w wodce??? :nuts: 8-(

W spirycie wlasnie jest najbardziej czysty etanol.W wodkach i tego typu trunkach dodają roznych aromatow smakowych i innych syfow i niektorymi wodkami mozna sie struc jak chuj lub poznmiej leb boli.W piwie i winie są rozne substancje oprocz alkoholu ktore powstaly na skutek fermentacji wiec tez leb moze po tym bolec i byc kac.

Spiryt najczystszy

Glupotą jest myslenie typu"pije piwo ale to nie alkohol"
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2006 przez metkatynon, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
metkatynon ----> Raz nawal sie wodka, a pozniej rozrobionym spirytem i porównaj zarowno banie, jak i kaca nastepnego dnia. Wczoraj akurat nawalilem sie spirytem, dzisiaj czulem kazdy miesien i ogolnie zdychalem, a normalnie nie odczuwam jakis wiekszych skutkow chlania nastepnego dnia. Tak samo mozesz powiedziec, ze Krakowska i Finlandia to te same wodki, a jakos po tej 2 nie rzyga sie jak kot.

metkatynon pisze:
W spirycie wlasnie jest najbardziej czysty etanol.W wodkach i tego typu trunkach dodają roznych aromatow smakowych i innych syfow i niektorymi wodkami mozna sie struc jak chuj lub poznmiej leb boli.
Mowisz o wodkach gatunkowych, a nie czystych.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2006 przez P-paranoi, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
Zależy o jakim spirytusie mówimy. O ruskim czy polskim ze sklepu. Ja po ruskim całkowicie inaczej sie czuje niż po wódce (polskiego spirytusu nie piłem) Świat jest bardziej kolorowy i jest całkiem zajebiscie no chyba że przesadze z chlaniem tego shitu.
...bolą mnie plecy biorę tramal i poprawiam buchem...
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.