- Brałem Melatoninę, od dawek 1mg po aż 5mg, przy większych następnego dnia miałem zamulenie rano podobne do twojego, ale nie do takiego stopnia, że nie rozumiałem iż już nie śnie.
Brałem również Agomelatyne przez 2msc, w dawkach 25mg i 50mg, i co dziwne nigdy nie było takiego zamulenia jak powyżej.
Twoje objawy brzmią niepokojąco i jeśli jeszcze nie odłożyłeś tej substancji, skontaktował bym się z lekarzem,
PS. Ja odstawiłem ponieważ poza efektem melatonergicznym nie zauważyłem absolutnie żadnej poprawy w objawach depresyjnych..
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.