ODPOWIEDZ
  • 1479 / 382 / 13
Podyskutujmy może o wszelkiej maści chipsach, koli, burgerach itp.

Osobiście sam staram się jeść je jak najrzadziej, ale nie oszukujmy się - dzień po, kiedy nie mamy siły myśleć a co dopiero zgotować sobie pełnowartościowy posiłek często po nie sięgamy.

Wydaje mi się, że raz na tydzień można sobie pozwolić wrzucić jakiś fast food, człowiek też zwierzę albo jaskiniowiec i mięsko musi zjeść, czy to surowe z mamuta czy z psa w kebabie, chociaż swoją drogą uważam, że bez ostrego sosu tego się nie da jeść ze smakiem.

Nie przepadam jednak za słodzonymi napojami, cola dobra do obiadu jak i DXM żeby się przeżarło fajnie ale mnie to wisi czy jest z biedry czy coke original.

Oczywiście po przyjaraniu cannabis i tak to chuj strzela.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2532 / 602 / 0
Wyjebane mam.Co bym jadł to nie tyje.A mógłbym trochę.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.