no dobra dobra... mdea wiadomo ze to nie ta sama bajka co mdma.
ale nie ma nawet tego... to co tu kozaczyc - ze mdxx mdea to gowno ?? WTF ?
nie mam pojecia czy za dyche mozna - wydaje mi sie ze mozna... a jak nie mozna
to czemu kurwa nikt nie wypuszcza dobrych pill po 20pln :)
normalnie frustracja mnie dopada... bo czlowiek by wypelzl z nory na impreze raz na czas... a tak dupa :/ ( niestety nie wyobrazam sobie balowania w klubie bez pixy )
zarcie dropsa w ktorym huj wie co jest ( zawsze tak bylo bo jakos do zakupu ez testu nie bylo mi podrodze - ale kiedys byl to dylemat speed , mdma, mdea, mda , pma , dxm - z czego te 2 ostatnie zdarzaly sie zadko ) to ryzyko - ale teraz to sie gra w ruletke - tylko co wypadnie bzp czy bzp czy bzp czy inne tego typu gowno ? 2cb?
pisze bo wk** mnie to ze ludzie nadal to kupuja.Jakby polowa myslala to by 'producent' musial podniesc jakosc.
dementuje wlasna plotke :scared:
befree pisze: chodzi o to ze uganiasz sie za czyms przecietnym i w roku jak was czytam 3 partie dobre są
za kazdym razem mozesz kupic cokolwiek i oby to była mąka,jak komuś sie trafią pod ręke leki I-MAO jesteś pewnym trupem(wystarczy przecie w 2 tygodnie pozniej napierdolic sie i zejscie murowane).
Można za 10zł wyprodukować działającą dawke MDMA? śmiem wątpić.Po co to kupować.Żal tych co ryją sobie organizm i jeszcze za to płacą.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.
Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie :D
Może doświadczonym zjadaczem kulek nie jestem, ale zawsze gdy już się nadarzy okazja (przykładowo w sobotę) chętnie sobie wcinam ]
Chyba dużo sie naczytałeś na ten temat żeby tak książkowo głupiego posta napisać.
Mówię to co sam miałem okazję doświadczyć i usłyszeć od innych.
I powiem wam tak - u nas chodzą od jakiegoś czasu Red Bulle takie delikatnie czerwone, po jednej kosmiczny rozpierdol w głowie miałem całą noc.
Nie żarłem tego wiele, ale nigdy nie trafiłem na jakiś shit, który nie klepał. U mnie kule kosztują 10 zł i jeszcze nigdy się nie spotkałem ze złymi opiniami na ich temat.
Gadałem ostatnio z kumplem, który parę lat brał kule, ale na jakiś czas zaprzestał również z powodu jakości. Ale ostatnio (w sylwestra) kupił sobie 20 kulek, mówił, że były zajebiste, aż potrzebne było pogotowie ]
Zajebistych masz znajomych skoro podoba im się rozpierdol w głowie po mCPP
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.