Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
361
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
329
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1012

ODPOWIEDZ
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
Sertralina + sulpiryd + bupropion? co myslicie o takim polaczeniu? Czy nie bylo by moze zbyt obciazajace dla mozgu?
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 203 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: brusdz »
brusdz pisze:
jaki jest najtanszy lek z setralina?
[b][color=#FF0000]Autovidol dobry jest, pij go stary nie bój się[/color][/b]
  • 845 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kato »
z tego co pamietam to setaloft, wystarczy ze jak bedziesz realizowal recepte na cos z sertralina poiwesz do farmaceuty " poprosze najtanszy generyk" i ma ci obowiazek taki znalezc i dac.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 2 / 0
http://www.mp.pl/leki/subst.php?id=718

wg. Medycyny Praktycznej najtańszy jest Sertraline Arrow (28x50mg) 12.62 Zł, Potem Setaloft (30x50mg) 15.73 Zł.

Na ile te dane są aktualne to nie wiem, ale ja za Setaloft daje właśnie ok. 15 pln. Najdroższy jest oczywiście posiadacz pierwszego patentum "oryginał" Zoloft - 28x50mg - 40.43 Zł.

Oczywiście na "P" - przewlekle - o wiele taniej.
Setaloft na "P" jest najtańszy 5zł ponad lekko.
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 454 / 26 / 0
setaloft 50 na " P "w Kielcach kosztuje 3,90 zł...
  • 15 / / 0
ja płaciłem ok 6zł za setaloft mam pyt czy moge zaczynac od 1/4 tab 50mg bo po fluo sie zle czułem na poczatku puzniej ok ale za słabo działała,sertralina jest nowsza i niby najlepsza z ssri i sie boje ze jak zaczne od calej czy polowy bedzie na poczatku ciezko prosze o odp ale powazna a nie ...
  • 684 / 9 / 0
Rada brzmi - jak chcesz. Ale mysle ze nie ma co dzielic na cwiartki, jak wezmiesz polowe to bedzie spoko. Nie wkrecaj sobie tak skutkow ubocznych... 25mg to i tak bardzo mala dawka. Dawka dla niemowlat, jak to by NiezdrowyAntos napisal %-D
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
jesli po fluo zle sie czoles zdecydowanie 12.5mg bedzie OK po 25mg nie masz juz szans ze nie zaboli skoro fluo bolalo .... ale osobiscie to polecam zamiast pierdzielic sie po 12.5mg wieki bo jesli to sie sprawdzi to mozesz podnosic co 12.5mg co tydzien i wtedy (ja osobiscie nie poczulem zadnych negatywnych dzialajac w ten sposob / ktory znalazlem na angielskim forum) teraz robie tak 50mg 100mg 150mg i zaciskam poslady a po tygodniu juz jest lepiej a po 2 jestem jak nowy ;) (a na kacu przedlekowym duzo palenia piwa i to idzie zniesc zwlaszcza po 20 razie juz wogole nie zwracasz uwagi) ;)
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 15 / / 0
Dzieki anonimowy i warmshade zrobie tak ze co tydzien o 1/4 wiecej i ubocznych bedzie mało i zniose je lekko bo jak sertralina mocniej blokuje od fluo to logicznie myslac - na moje zaczynajac kuracje i zwiekszajac wieksze bedą uboczne od rosniecia serotoniny niz na fluo chyba dobrze to rozumuje ale jak jest o wiele lepsza sertra i szybciej działa i laduje sie wiec miejsze ma uboczne od fluo ze mozna od polowy ? jak mam to rozumiec bo na moje tak jak napisałem dzieki za odp jeszcze raz:-)
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".