najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 404 / 40 / 0
sensi #219 Nasiona Auto
[Kush x Hindu Kush Auto]

Sativa / indica Hybrydy sativa/indica Odmiana sensi #219 auto to hybryda sativa/indica.
Kwitnienie Długi okres kwitnienia sensi #219 auto charakteryzuje stosunkowo długi okres kwitnienia.
Wysokosc Roślina o zwartej budowie sensi #219 auto osiąga względnie mały przyrost wysokości w fazie kwitnienia.
Plon Obfity plon sensi #219 auto produkuje bardzo obfity plon, jednak nie jest polecana dla początkujących hodowców.
Strefy klimatyczne Chłodny/zimny sensi #219 auto to mocna, wcześnie kwitnąca odmiana nadająca się do uprawy na wolnym powietrzu niemal w każdym klimacie.

Co jest lepsze niz Kush? Silniejszy Kush! Nazwa tej odmiany stala sie synonimem wyjatkowych konopi. Nasza odmiana Hindu Kush jest czescia katalogu sensi Seeds praktycznie od poczatku naszej dzialalnosci. Krzyzujac ja z najlepsza odmiana amerykanska, stworzylismy kompaktowa i ciezka odmiane, która wytwarza duze ilosci obfitych w zywice, aromatycznych paków o pysznym ziemistym i pikantnym smaku.

Nigdy nie byla szczególnie trudna w uprawie, a stworzenie feminizowanej, automatycznie kwitnacej wersji dodatkowo ulatwilo jej hodowle zarówno w pomieszczeniach, jak i na zewnatrz. Kazdy hodowca dysponujacy ograniczona iloscia czasu i energii powinien rozwazyc uprawe odmiany sensi #219 AUTO, poniewaz jest to szybki i latwy sposób na uzyskanie silnych i aromatycznych paków.
  • 2714 / 513 / 0
Możesz mi wyjaśnić w jakim celu zakładasz x tematów i jedyne informacje jakie w nich umieszczasz są kopią opisu ze strony producenta?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 404 / 40 / 0
Bo mi zapłacili kurwa
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.