Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
@aNti123999 i jak postepy jakies sa?
  • 4 / / 0
Selegiline brałem nieco ponad miesiąc, dawki od 5mg oralnie do 20mg podjęzykowo dziennie. Po przejściu na dawkę 10mg podjęzykowo dopiero coś poczułem ale to było trochę więcej niż placebo.
Ogólnie według testu DNA wyszło mi, że mam spowolnione MAO B i predyspozycje do ADHD, także stąd ledwo wyczuwalne działanie.
  • 52 / 1 / 0
Co dokładnie trzeba opisać żeby dostać na to e recke przerabiałem sertraline ale nie pomogła obecnie jestem na lamotryginie i pregabie ale nadal czuję się mocno średnio
  • 26 / 1 / 0
Biore od miesiaca.
1tydzien 5mg
2tydzien 7.5mg
od trzeciego tygodnia 10mg

efekty bomba, pamiec +100 Gadka +100 Motywacja +100
raz wrzcuilem na to 200mg Modafinilu i czulem sie jak Bradley Cooper

Ale jest Problem.

Na pierwsza recke dostalem 2 opakowania, po miesiacu chcialem przedluzyc recke a tu zonk. Wylosowal mi sie inny fartuch i mowi ze sele jest na parkinsona. Mowie Panie Doktorze ale ja juz mam ten lek, biore czuje sie lepiej, odzyskalem zycie dzieki niemu a ten sie wacha. Zobaczymy co bedzie za chwile bo jescze nie odrzucil mojego zamowienia. Trzymajcie kciuki <3

scalono. lady

Mozna scalic plis?
Lekarze to jednak sa dobrzy agenci. Kazal mi typ umowic wizyte u specjalisty (Psychiatra 250zlotylionow na tym samym portalu) Mam nadzieje ze po wizycie dostane ten lek na stale i nie bedzie problemow z kolejnymi reckami, serio nei wyobrazam sobie teraz zycia bez sele <3

Na przyszłość: używaj opcji edytuj jak chcesz coś dopisać. lady
  • 2001 / 492 / 0
22 maja 2025paxtiniarz pisze:
ktoś testował w niskich dawkach (np. 1.25 , 2,5 mg co 2,3 dni?) Po odstawieniu macie taki lepszy humor? Parę dni brałem i raz wieczorem taka wkrętka że mam niskie ciśnienie i jak usne to się nie obudzę ;d
Tak. Na mnie selegilina bardzo przyjemnie działa, ale też i bardzo mocno, że najlepiej jest mi po dawkach 1-2 mg. Działa na mnie nawet lepiej niż MPH, bo dodaje nie tylko motywacji do robienia rzeczy, ale też bardzo poprawia nastrój. Jak kiedyś miałem epizod anhedonii to mnie wyrwała z niego i zawsze się w tym celu u mnie sprawdza.

Natomiast rzeczywiście ona czasem powoduje takie dziwne kręcenie się w głowie i uczucie jakby się zaraz miało stracić przytomność, że można zacząć panikować. Jeszcze sama jak sama, ale jak kiedyś połączyłem z baklo to już myślałem, że pomnie będzie. Kilka dni po tym miksie spisałem testament. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.