Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1289 / 329 / 12
nieno jak psychiatra ci tak powiedział tzn że już TO masz i raczej zostanie - teraz tylko kwestia czy chcesz sobie TO pogłębić cpajac czy zachować wstrzemięźliwość i w miarę możliwości funkcjonować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 100 / 19 / 0
@Dzonychips2 co masz na myśli, pisząc, że chciałbyś wrócić do siebie?
  • 11 / / 0
Czuć się tak samo jak 5 lat temu dlatego mam jeść te leki
  • 11 / / 0
@Czoug psychiatra mi nic nie powiedział nie pamiętam co dokładnie wpisal ale nie schizofrenię wypisał zolaxe i to tyle XD funkcjonuje normalnie przed i po wizycie jednak mnie to meczy już bo normalnie bym coś se poszponcił a nie z myślą w głowie że mam jebana psychoze głosów już nie mam nie były na tyle uciążliwe żeby mi się źle coś robiło chociaż odbiło to pewnie swoje piętno. Jednak nie mogę pogodzić się z tym jakoś, że będę musiał uważać później lub jeść nadal neuroleptyki kiedy zacpam. Jak to ma się do jarania jesz te tabletki kiedy palisz czy co ? Nie wiem czy mi nie wpisał zaburzen schizomaniakalnych czy coś w tym stylu. Za 2 miesiące mam kolejna wizytę to się go zapytam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.