Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Kanna działa?
1.TAK
26
67%
2.NIE
7
18%
3.W miksach
6
15%

Liczba głosów: 39

ODPOWIEDZ
  • 1174 / 19 / 15
Powiadam wam, skończcie z żuciem, szamaniem, paleniem, wciąganiem, wcieraniem itp. Snusować to! Wtedy to naprawdę działa... Tu ludzie się zarzekają, że po zapaleniu kanny mają większą ochotę na sex. Włóżcie trochę pod wargę (najlepiej rozrobione ze snusem), to dopiero zobaczycie. Mi się może tak spektakularnie libido nie podnosi, ale seks jest jakimś zupełnie innym doświadczeniem niż "normalnie". Wszystko jest jakieś takie zamglone, inne, nie mogę się skupić na co bardziej wymagających czynnościach.
Hm... W sumie to "zamotanie" wcale nie jest takie super. Takie... Zezwierzęcenie - tak bym to nazwał. Wcześniej miałem o kannie dużo wyższe mniemanie.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 1 / 0
Czy ktoś wie ile działa kanna po wciągnięciu nosem?
Ile będzie działać po 250MG?
Dzięki :D
  • 360 / / 0
Intensywnie przez pół godziny. Lekki high przez nast godzinę. Zależy też od twojej masy i drogi podania. Ja mówię o nosie.
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 236 / 1 / 0
A możesz mi wyjaśnić mniej więcej na czym polega ten lekki high po kannie?
Dzięki :cheesy:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------To czyli cały efekt po załóżmy 250MG będzie rwał przez około 1,5 H?
Dzięki i pozdro :cheesy:scaliłam AnnaS
  • 113 / / 0
Głównie pobudzenie, lekkie rozmazanie obrazu, lekka zamotka i człowiek czuje się trochę nie trzeźwy w porównaniu do innych tego typu ziółek działających na granicy placebo. Ogólnie dosyć przyjemny stan, tylko nie wiem czy 250 mg dasz rady wciągnąć ja robiłem tak ok 50 mg do nosa a jednocześnie 300-500 mg obtoczonego w gumie żułem. Wciągać do nos dużych ilości nie polecam bo zapycha całkowicie nos który potem boli, masz podrażniona śluzówkę nawet jeszcze przez kilka dni co powoduje że ci z nos się cały czas leje. Jak już chcesz wciągać to radze w rozsądnych ilościach
  • 360 / / 0
powiedzmy 1,5h - licząc od pierwszego efektu powyżej placebo, po ostatni efekt na jego granicy :)
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 3 / / 0
Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka. Otóż nieco ponad godzinę temu wciągnąłem do nosa jakieś 150 mg kanny. Już po 2-uch minutach odczułem że coś jest nie tak... Złapałem reakcję histaminową. Miałem już coś podobnego po DXM, ale ta była wyjątkowo nieprzyjemna. Wszystko mnie swędziało, twarz cała czerwona i spuchnięta, ledwo na oczy widziałem, do tego problemy z oddychaniem. Teraz już wszystko jest ok. Próbowałem kanny już wcześniej ze 4 razy i zawsze działała na mnie bardzo przyjemnie, dlatego ciekawi mnie co mogło być tego powodem??
Uwaga! Użytkownik Bulbu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 1 / 0
To może trefny towar :-D
Ja wciągnąłem nosem 250 mg na 3 razy.
Czułem lekkość ciała oraz lekką euforie.
Bardziej czułem sie wyluzowany.
Całe doświadczzenie trwało ok 1.5 H
Przy czym przez ok 30 min było najsilniej potem kolejne ok 45 min wyżej wymienionych efektów.
  • 3 / / 0
kegxst pisze:
To może trefny towar :-D
Sort był ten sam co za poprzednimi próbami ;-) .Byłem wtedy jednak po kolacji i może kanna zaszła w jakieś interakcje z jedzeniem... Ponoć jest słabym MAOi. Zostało mi jeszcze troszkę, tak że za jakiś czas to sprawdzę.
Uwaga! Użytkownik Bulbu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / / 0
Bulbu może jadłeś coś wcześniej jakieś produkty wykazującymi działanie SSRI lub MAOI i dlatego się tak stało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.