Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 509 / 195 / 1
Bpc 157 zamierzam stosować na przyspieszenie zrostu kości.
Coś jeszcze polecacie?Chce jak najszybciej odzyskać sprawność w nodze.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1931 / 447 / 4
BPC 157 + SR 9009 + creatine ( jakakolwiek postać )
DXM
  • 9457 / 1855 / 2
25 września 2023SerioSergio pisze:
Oby się nie okazało za chwilę, że poza zrostem kości wzmoga też no wzrost komórek nowotworowych.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 509 / 195 / 1
Zaciekawiłeś mnie..rozwiniesz temat?
Po latach z narkotykami,fajek i lekomani nie przejmowałem się długofalowymi skutkami peptydów,są jakieś badania w tym kierunku czy tylko twoje domysły/teorie?
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 58 / 6 / 0
Osobiście stosowałem przy złamaniu kości śródręcza bpc,tb500 i 3 jednostki hgh,ortopeda był w szoku,że tak szybko się to pozrastało.
  • 9457 / 1855 / 2
04 października 2023SerioSergio pisze:
Zaciekawiłeś mnie..rozwiniesz temat?
Po latach z narkotykami,fajek i lekomani nie przejmowałem się długofalowymi skutkami peptydów,są jakieś badania w tym kierunku czy tylko twoje domysły/teorie?
No właśnie badań nie ma. Ja poczekam na Was. Zobaczymy jakie to są długofalowe skutki. Jakieś będą, nie ma szans, że takie działanie na jeden neuroprzekaźnik czy hormon zostanie obojętne dla organizmu.
Jak już miałbym się bawić to w dwa i niewielkie dawki testo - 125mg enana tygodniowo i niech się turla powoli.
Wchodzić i głosować
  • 4383 / 703 / 2117
04 października 2023Stteetart pisze:
Oby się nie okazało za chwilę, że poza zrostem kości wzmoga też no wzrost komórek nowotworowych.
Dlaczego tak myślisz? Przecież nie stwierdzono takiego przypadku, więc chyba śmiało można nazwać to domysłem. Jedyna rzecz, jaka zawsze widnieje i się to nie zmienia, to informacja odnośnie przeciwwskazaniu peptydu, jeżeli posiada się choroby nowotworowe już istniejące.

O ile u osoby bez choroby nowotworowej, w procesach regeneracyjnych i naprawczych, proces angiogenezy jest pożądany, ponieważ poprzez produkcję nowych naczyń krwionośnych dostarcza do uszkodzonych miejsc naszego organizmu krwi i składników odżywczych, o tyle u osoby z nowotworem jest to zjawisko niepożądane.

Chyba, że wiesz coś, czego ja/my nie wiemy to szczerze chętnie się dowiem @Stteetart bo wszechwiedzący oczywiście nie jestem...
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1931 / 447 / 4
myślę, że tu kwestia jest nastawienia osobniczego do tego typu wynalazków, ja niby nic do tego dla przykładu nie mam ale jeszcze nigdy na sobie nic takiego nie stosowałem a do "głupiego" bpc157 przymierzam się już 5rok.

wiem natomiast jak działaja one na moich znajomych, którzy mieli z nimi styczność, testowali i sobie chwalą, nowotworów u nich na razie nie zaobserwowałem a sporo ich ćwiczy już na tego typu wynalazkach.
DXM
  • 1299 / 259 / 0
no też się czaję na jakiegoś peptyda,
macie jakieś ciekawe linki?
  • 9457 / 1855 / 2
Nie będę wysilać się i na siłę szukać ubokow czy problemów. Pierwszym problemem jest już dostępność darmowe i peptydów. Nie macie za grosz pewności co kupujecie.

A i ostatnio czytałem i wyświetliło mi się takie coś :

W przypadku niewłaściwego stosowania lub interakcji z innymi lekami, zażywanie doustne lub przyjmowanie dożylne BPC-157 może doprowadzić do powstania nudności, bólów i zawrotów głowy. W niektórych przypadkach odnotowuje się również problemy ze strony układu hormonalnego.

Czyli peptydy stosuje się, żeby uniknsc kłopotów hormonalnych do jakich moga prowadzić SAA a peptydy też mogą do nich prowadzić ?
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.