Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 336 / 68 / 0
Kupilem mk-677 30 tabs po 30mg z firmy androchem.
Od dzis testuje, bede zdawal relacje.
Mialem zarzucic po cyklu na test solo, ale pomyslalem sobie ze moze dodam do cyklu zobacze co sie stanie.
Nie moglem sie zdecydowac czy brac rano czy na wieczor, czytalem na forach ze ulatwia zasypianie dobrze wrzucac na wieczor, ale znow na jakiejs stronce z badaniami ze lepiej rano.
Dzis po pol tabsy na poczatek czuje ze jednak spiacy wiec bede bral tabse na noc. Podobno wydluza ta gleboka faze snu, no i oczywiscie podnosi hormon wzrostu, co moze sie przydac na zarysowany leb.
Cos tam moze szmerac z cukrem i z prolaktyna, ale mam leki na cukier na prolaktyne wiec bedzie git.
A po cyklu zarzuce mk-677 z CJC1295 DAC lub bede przedluze na tym testa zobacze jak z finansami bedzie.

CJC1295 DAC
Mechanizm działania
CJC-1295 jest analogiem hormonu uwalniającego hormon wzrostu (GHRH), który jest wytwarzany przez jądro łukowate w podwzgórzu. Pobudza wydzielanie hormonu wzrostu z przysadki mózgowej i jest uwalniany w sposób pulsacyjny, aby ostatecznie stymulować pulsacyjne uwalnianie hormonu wzrostu. Efektem jest wzrost poziomu zarówno HGH (ludzkiego hormonu wzrostu) jak i IGF-1 (insulino podobny czynnik wzrostu).

Bardzo ważną zaletą CJC-1295 with DAC jest jego okres półtrwania, który wynosi 8 dni. Oznacza to, że produkt może być wstrzykiwany tylko raz lub dwa razy w tygodniu dla podwyższenia poziomów HGH i IGF-1.

Możliwe korzyści stosowania CJC-1295 with DAC:

• utrata tkanki tłuszczowej
• wzrost mięśni
• zwiększona siła
• poprawiony odcień skóry
• lepszy sen
• więcej energii
• silniejsze kości

Działania niepożądane
Peptyd CJC-1295 jest ogólnie bardzo dobrze tolerowany przez większość osób, gdy jest stosowany w zalecanych dawkach około 100 mikrogramów na zastrzyk.

Najczęściej występującym skutkiem ubocznym są bóle głowy i pulsowanie skroni, które występuje około 10 minut po wstrzyknięciu i może trwać do 20 minut. Efektem ten jest spowodowany uwolnieniem GABA (kwasu gamm-aminomasłowego, jednego neuroprzekaźnika) w mózgu – to znak, że peptyd działa na rzecz stymulowania uwalniania HGH.

Dziala do 8 dni, nie trzeba sie ostrzykiwac trzy razy dziennie ciekawa opcja i te wyrzuty gabba ;)
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2924 / 1591 / 34
Sr9009 działa czy pod język od 10 do 20mg ewentualnie z pieprzem a czaję się na sr9011
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3206 / 175 / 0
Mam trochę kardaryny/cardarine. W sumie jestem ciekaw efektów, ale nie mam na razie warunków, żeby testować.

Planuję zrobić tak:
10mg dziennie, jeśli po tygodniu nie poczuję zwiększającej się wydolności, zwiększę do 20mg dziennie. Brać będę do wyczerpania zapasów (1g).

Mój trening to 3 dni Full Body oraz 2-3 dni kardio w dni, w które nie ćwiczę siłowo - najprawdopodobniej bieganie, może jakieś HIIT ale wątpię, że mi się będzie chciało. Oczywiście na treningach się puszuję, ale nie żeby się zajechać - nie trenuję do failure, tylko 1-2 powtórzenia od failure.

To w zasadzie jedyny SARM który mnie interesuje. Cała reszta wydała się mi dosyć generyczna w działaniu w porównaniu ze sterydami, zaś kardaryna nie ma swojego odpowiednika w sterydach, które są wszechstronnie bezpieczniejsze niż nieprzebadane i nowe SARMy.

Próbowałem też kiedyś mk-677, fajne na zwiększenie apetytu, ale po jakimś czasie przestaje działać. Obecnie na mniejszy apetyt stosuję zmiany systemowe, więc jest mi ten środek kompletnie zbędny. Miałem kiedyś ambicję wypróbować mk-677 z innymi GH-releasing peptides żeby zobaczyć do jakiego stopnia jest to sensowna alternatywa dla HGH, ale chyba nie będzie się mi chciało i w takim wypadku kupię HGH %-D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2022 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1298 / 258 / 0
Ta wyrzutnia gaba (w dzień jak przypuszczam) nie zaburza snu?
  • 2924 / 1591 / 34
29 lipca 2022Limitbreaker pisze:
Mam trochę kardaryny/cardarine. W sumie jestem ciekaw efektów, ale nie mam na razie warunków, żeby testować.

Planuję zrobić tak:
10mg dziennie, jeśli po tygodniu nie poczuję zwiększającej się wydolności, zwiększę do 20mg dziennie. Brać będę do wyczerpania zapasów (1g).

Mój trening to 3 dni Full Body oraz 2-3 dni kardio w dni, w które nie ćwiczę siłowo - najprawdopodobniej bieganie, może jakieś HIIT ale wątpię, że mi się będzie chciało. Oczywiście na treningach się puszuję, ale nie żeby się zajechać - nie trenuję do failure, tylko 1-2 powtórzenia od failure.

To w zasadzie jedyny SARM który mnie interesuje. Cała reszta wydała się mi dosyć generyczna w działaniu w porównaniu ze sterydami, zaś kardaryna nie ma swojego odpowiednika w sterydach, które są wszechstronnie bezpieczniejsze niż nieprzebadane i nowe SARMy.

Próbowałem też kiedyś mk-677, fajne na zwiększenie apetytu, ale po jakimś czasie przestaje działać. Obecnie na mniejszy apetyt stosuję zmiany systemowe, więc jest mi ten środek kompletnie zbędny. Miałem kiedyś ambicję wypróbować mk-677 z innymi GH-releasing peptides żeby zobaczyć do jakiego stopnia jest to sensowna alternatywa dla HGH, ale chyba nie będzie się mi chciało i w takim wypadku kupię HGH %-D
Gw501516 mówisz lub endurobol inaczej podnosi wytrzymałość ale jakby nie daje więcej tlenu, działa jednak w porównaniu z sr9009 lub demonem sr9011 nie ma szans.To nie sarm a (PPAR) agonist Cardarine, also referred to as GW501516, is a synthetic compound that serves as a metabolic modulator.

People often think it’s a type of compound called a SARM (selective androgen receptor modulator), but Cardarine actually belongs to a class of drugs called peroxisome proliferator-activated receptor (PPAR) agonists.https://www.healthline.com/nutrition/ca ... what-is-it.
To samo sr9009 czy sr9011 to nie sarmy a rev erb a i B alfa i beta agonist bebe.Tylko piszą,że sarmy ale to kłamstwo kto tak mówi nie zna się ze sprzedających na tym co sprzedaje bro

SR9009 isn’t a SARM; it’s a Rev-erb-α agonist
https://sarms.io/sr9009-bioavailability/
I nie integrują w układ hormonalny wiem bo robię badania prywatnie.

It’s important to note that the study estimates the bioavailability of the compound in humans at 24%.
Myślę, że sr9009 ma więcej a sr9011 szacują na 80 % do 90% doustnie
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3206 / 175 / 0
@AnnaS

Ale że co, chcesz powiedzieć, że SR9009 albo SR9011 bardziej podniosą mi wydolność?

Ja jestem ciekaw w jaki sposób Cardarine podnosi tę wydolność. Bo nie wiem, czy ten akurat mechanizm na coś się zda w moim przypadku. "Metabolic modulator"? Muszę o tym doczytać, brzmi jak coś dla mnie.

Mam zjebany metabolizm energetyczny. Aktualnie staram się zwiększyć masę mięśniową dla zwiększenia ilości mitochondriów w organizmie, co przełoży się na bardziej stabilną i większą wydolność ciała i umysłu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / 68 / 0
Mk677 cos chyba na regeneracje dziala bo szybciej dochodze do siebie po treningu nog.
Jednak pierdoli cos z cukrem dzis przed rowerem wzialem pol tabsy to byl blad, wracajac zatrzymalem sie w żabie nawpierdalac batonikow bo myslalem ze nie dojade tak oslablem.
Na 30 mg wytrzymalem kilka dni jakis spiacy wylaczony chodzilem, pozniej juz tylko 15 mg na wieczor i troche mniej spiacy i przymulony.
Pompa i sila w chuj do przodu jakby synergia z testosteronem.
Ciekawe czy ten cjc tez tak pierdoli cukier.
Zwiekszenia apetytu nie odczulem jem wiecej ale pewnie od cardio.
Dojem do konca i na razie wiecej nie zamawiam jednak niby prozdrowotne ale samopoczucie zjebane. Chyba ze na keto jeszcze to mk677 przetestuje.
Jeszcze jedna rzecz to wiecej snow mam jakis dziwnych odkad zaczalem stosowac.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2924 / 1591 / 34
29 lipca 2022Limitbreaker pisze:
@AnnaS

Ale że co, chcesz powiedzieć, że SR9009 albo SR9011 bardziej podniosą mi wydolność?

Ja jestem ciekaw w jaki sposób Cardarine podnosi tę wydolność. Bo nie wiem, czy ten akurat mechanizm na coś się zda w moim przypadku. "Metabolic modulator"? Muszę o tym doczytać, brzmi jak coś dla mnie.

Mam zjebany metabolizm energetyczny. Aktualnie staram się zwiększyć masę mięśniową dla zwiększenia ilości mitochondriów w organizmie, co przełoży się na bardziej stabilną i większą wydolność ciała i umysłu.
Zdecydowanie sr9009 lub demon sr9011 ma większy wpływ na wytrzymałość, koncentrację i moc wewnątrz od innych specyfików.
  • 1394 / 88 / 2
25 grudnia 2018kalafior91 pisze:
Nieźle. Tylko SARMy i PH(prohormony) nie są na długo na rynku i ich efekty uboczne nie są poznane do końca.

Nie to co np. metanabol, który został stworzony jako lek i jego efekty można przewidzieć od razu.
Tak nawet piszą to na forach typu SFD gdzie jest patologią i pisza wal wiadro koksu i inne gówna i będzie git.
action movie:gun:
  • 2924 / 1591 / 34
SR9009 pozwala na sprawny metabolizm kalorii dostających się do organizmu wraz z pożywieniem. Zapewnia to nie tylko brak gromadzenia tłuszczu w twoim ciele, ale także pomaga zmniejszyć ilość tłuszczu, który jest już przechowywany w twoim ciele

https://www.lifegate.com/sr9009-benefits-side-effect
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.