Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 39 / 4 / 0
Re: Trazodon
Post autor: donnerkebap »
czy podczas brania trazodonu na sen można zapalić zioło?
  • 120 / 5 / 0
Post autor: Maciek420 »
06 września 2020donnerkebap pisze:
czy podczas brania trazodonu na sen można zapalić zioło?
Jeżeli chodzi o to czy ci nie zaszkodzi jednorazowo to można normalnie pizgać w chuj. Ale nie wiem jaki ma to wpływ ogólnie na całe lecznie, podejrzewam że negatywny.
  • 1229 / 180 / 0
Post autor: rooney »
Ja na trazodonie cały czas paliłem i mi się dobrze komponowało. Efekt nasenny może jedynie wspierać za to antydepresyjny może teoretycznie zaburzać, ale nie musi.
  • 16 / / 0
Post autor: DarkKnight147 »
Od tygodnia zmieniłem usypiacz z zolpi na Traz i póki co jestem zadowolony.
1. Proszę natomiast o informację czy nie ma przeciwskazań do stosowania go codziennie przez dłuższy okres (dawka 75 CR) jak później wygląda odstawka?
2. Czy wchodzi w jakieś reakcje z Pregabaliną/Baclo/alprą/Clonem?
3. Dwa drinki w weekend nie będę wypaczać działania nasennego, a może jeszcze je wzmocnią?
4. Z czego wynika przytkany nos podczas jego stosowania już od pierwszej dawki?
5. Co byście dorzucili celem aktywizacji do zestawu rano 150pregab+75CR, moze wenla by się sprawdziła? Ktoś testował?
Pozdrawiam!
  • 573 / 103 / 0
Post autor: krzychv »
Ja dostałem od magika Trittico CR 75mg. Na początku stopniowo brałem 25, potem 50, potem 75 etc. Tak doszedłem do dawki 150mg i nadal tak średnio działa. Jest sens próbować więcej? Chodzi mi tylko i wyłącznie o efekt nasenny. Niedawno zaczął na mnie działać zolpidem ale jak wiadomo spożywanie jego na codzień nie jest zbyt ciekawe. A ja potrzebuję czegoś na codzień do snu
:tabletki:
  • 1229 / 180 / 0
Post autor: rooney »
Nie ma objawow odstawiennych i nie uzaleznia. Nie zaobserwoealem jakichś wiekszych interakcji z benzo, może nasilić ich działanie uspokające, sedatywne. Wzmocni efekt nasenny alkoholu. Mi akurat nosa nie przytykał nie wiem od czego to zalezy ale niektore leki tak powodują, ja mialem po chlorprotiksenie zatkany nos
  • 3227 / 549 / 0
Post autor: pomasujplecki »
Dawka 75mg działa lepiej niż 150mg po 3msc leczenia. Dziwna sprawa
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 15 / / 0
Post autor: pici »
09 września 2020krzychv pisze:
Ja dostałem od magika Trittico CR 75mg. Na początku stopniowo brałem 25, potem 50, potem 75 etc. Tak doszedłem do dawki 150mg i nadal tak średnio działa. Jest sens próbować więcej? Chodzi mi tylko i wyłącznie o efekt nasenny. Niedawno zaczął na mnie działać zolpidem ale jak wiadomo spożywanie jego na codzień nie jest zbyt ciekawe. A ja potrzebuję czegoś na codzień do snu
Ja też szedłem w górę 25,50,75,100, tak męczyłem się z dwa miechy,najgorzej z zaśnięciem,już chciałem zrezygnować z tego leku ale w necie znalazłem ciekawy opis tego leku,pełne działanie nasenne po dwóch msc stosowania a dawka 150mg i tak zwiększyłem dawkę do 150 i narazie jest git.Także możesz spróbować 200,może akurat zadziała.
  • 10 / 1 / 0
Post autor: iwonaer »
Dawka 75mg działa u mnie lepiej nasennie niż 150.
  • 104 / 14 / 0
Post autor: Viber78 »
No i przy większych dawkach tak od 150 w górę faceci na brzuchu nie pośpią bo faja stoi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.