Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Podobno Selegilina też wzmacnia opioidy.
  • 769 / 18 / 0
a Trittico + marihuana? Czy te dwa środki mogą ze sobą koegzystować w jednym organizmie czy nie? Stosuję ten lek na bezsenność. Bardzo proszę o informację, nigdy wcześniej nie stosowałem leków tego rodzaju. Biorę 75 mg na dobę godzinę przed snem. Czy okazyjny joint może zagrozić kuracji? Peace..
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
Nie zaszkodzi, ktoś ( bodaj dziewka ) nawet brał to dla fazy na imprezy i z tego co opisywał miał dobrze, a nawet miksował z alkiem :-)
  • 769 / 18 / 0
Doprecyzuje o co mi chodzi. Wiem doskonale, że mi taki mix sam w sobie nie zaszkodzi, bo miksowałem z mj i z alkiem na raz też się zdarzyło ;)

Jednakże ja stosuje Trittico w walce z bezsennością (wybudzanie i niemożliwość dalszego spania) i chcę wiedzieć, czy zielone może tak wpłynąć na mózg, że kuracja pójdzie się j...., czy też może mj nie będzie kolidowało z takim leczeniem.

Lubię zapalić sobię raz na parę dni.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
Myślę że nie masz za bardzo się czego obawiać dopóki nie palisz codziennie. Osobiście uważam trazodon za zamulające gówno i nic mi nie pomagał na sen. Już wolałbym się poprostu zjarać żeby zasnąć. Ale jeśli Tobie pomaga to spoko.
  • 769 / 18 / 0
Wiesz, mj na sen pomaga doraźnie a ja chce problem wyleczyć. Dlatego kuracja / leczenie jest dla mnie priorytetem a trazadon dla mnie ok działac zaczyna chyba dlatego, że nigdy żadnych takich leków nie stosowalem i nie potrzebuje mocniejszych. Jeśli ktoś by potwierdził jeszcze tezę powyższą, bbardzo bym sie ucieszył:)
  • 1 / / 0
Mam ten lek na wyeliminowanie objawów depresji (150mg wieczorem). Jednak chyba na mnie nie działa, bo w ciągu dnia nic mi się nie chce i załącza mi się wegetacja, więc na to chyba nie pomaga. Na pewno wyłącza negatywne myślenie, ale albo działa na mnie słabo albo nie jest dla mnie...
  • 410 / 23 / 0
czy 75 mg na dobe wystarczy zeby niwelowac seksualne uboczne po/w trakcie brania SSRI?
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Dostałem ten wynalazek od mojego lekarza. Mam brać 1/3 tabletki rano czyli 50mg a wieczorem 2/3 tabletki czyli 100mg razem z 100mg Chloroprotiksenu. Zmienił mi to z kwetiapiny 100mg i olanzapiny 2,5mg na wieczór. Jak na razie czuje się kompletnie zamulony i otępiony. Czy ten Trazodon zacznie w ogóle jakoś podkręcać obroty w końcu ?
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
Nie mogę już edytować, proszę o złączenie postów jeśli można.
Czy kogoś też tak napierdalała głowa, miał zawroty głowy takie że po wstaniu z łóżka ciemno przed oczami a uszy zatkane po tym trazodonie ?
To minie ? Mam zmniejszyć dawkę czy co ? Biore 100mg na noc.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.